розповідати так як про минуле ралі не буду але коротенько розповім:
я був один з організаторів, до нас приїхало кілька машин з Тернополя, за що їм і спасибі .. було 4-СД 2 в одну сторону 2 в реверсі, інтервал між авто 2хв
було 4 класи
н1-ЗП
н2-ПП до 1,5
Н3-ПП більше 1,5
Н4-повноприводний + повністю на шиповці і т.д. типу анліму короче
н1-заявилося 5 машин
н2-11 машин О_о
Н3-2машини, все засцалі СРХ-в які майже і не приїхали
Н4-3машини ралійне ево + ралійний сеат Ібіца і Фікус
погодка було просто суперська, що буде видно на фото і відео, все йшло по таймінгу, правда дуже довго рахували результати, так як не підготувались до цього заздалегідь, а так ніби все пройшло успішно ..
я зайняв перше місце, задоволений ппц, не знаю дало мені це те, що я встиг потренуватись ще до гонки, або просто добре їхав, але боротьба була цікава, клас був добре наповнений і було з ким ганяти, так що ралі і спринти потроху набирають оберти в нашому регіоні .. ну і дуже порадував трамплін у зворотний бік))
дивимося фото))

на фото і відео видно як спорт замки багажника так і просяться для установки, але поки я не готовий сверлити багажник, та і до цього проблем із багажником не було .. але це ралі вже було досить таки серйозне і навантаження на авто теж .. впринципі авто пережило ралі успішно, правда вже на СД-4 почала тупити, я відразу не зрозумів що робиться чому машину не вирівнюється коли я тисну на газ, а на прямій я зрозумів що коли я тисну на газ вона сповільнюється .. але якось до фінішу доїхав, і на стопі вже машина здохла повністю, відіпхали в закритий парк завелася, але тільки хотів рушити одразу заглохла, розібрав кришку карба і т.д трохи залитий карб, потім по дорозі додому, 2 рази теж глохла не заводилася і т. д ..зараз ніби все норм, але потрібно чистити і настроювати карб .. давно вже напрошується ..
ну і наостанок відео: