Ну з того треба було починати. А то розвели інтриги.TIGER-NIGER писав:CAT, ні Саня, ні я, ні Льоша, ні Коленвал до того відношення немають)))))

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ну з того треба було починати. А то розвели інтриги.TIGER-NIGER писав:CAT, ні Саня, ні я, ні Льоша, ні Коленвал до того відношення немають)))))
Ти сам подумав що ти написав? Моя БМВ на гонкахFobos писав:T5-R, Але той унітаз коли налаштують має всі шанси обігнати на всіх гонках твою бнв
хай собі робить що хоче, я особисто не проти, тільки поясни, для чого ти пишеш мені про якісь гонки з моєю машиною?Fobos писав: T5-R, але ж він не ставить люк, абс чи ще щось, вні мотор тюнінгує і добре, він від того задоволення отримає і все таки в тому буде кращим за іномарки.
не переживай, в мене все перевіряється і доглядається регулярно та вчасно.Fobos писав: ти у себе щось краще перевірив, а не пропонував людині яка хоч щось робить перевірити чи всі циліндр на місці,
коли нема шо сказати в сторону опонета, відразу йде мова про шротFobos писав: про шрот тобі вже відповіли вище.
Вот тут как бы неувязочка.Если б человек сам делал апгрейд своему автомобилю с фото,видеоотчетами,детальными схемами и обьяснить мог что и как да согласен это заслуживает уважения.Но так называемый автомобиль проехав все сервисы и гаражи откуда под любым предлогом пытались его выпихнуть-это называется что он делает.Это привезти машину от любого тюнингового ателье и рассказывать как она всех порвет это называется что-то делать?Fobos писав: а не пропонував людині яка хоч щось робить перевірити чи всі циліндр на місці
Ты говоришь вещи не соответствующие действительности. Меня никто ни от куда не выпихивал. А то , что пришлось по сервисах поездить , так с одной стороны так сложились обстоятельства, с другой стороны сам виноват...САХАР писав: .Но так называемый автомобиль проехав все сервисы и гаражи откуда под любым предлогом пытались его выпихнуть-это называется что он делает.
Могу приехать , заценишь ...TIGER-NIGER писав: дайте відео роботи автомобіля)))
сека, это на квотере пять корпусов.AndrewK писав: Ну проїде він квотер на секу швидше.
если бы это всё там было, я бы её не покупалT5-R писав: Я ж не кажу що у 2107 ніколи не буде абс, акпп, ел вікон, кліми, люка іт.п. електрики
Может в наглую не говорили.Но сложилось впечатление что удовольствия от пребывания автомобиля не сервисе никто не получал.Тем более насколько я понял там в реале роботы на два дня роботы было а сколько времени прошло?Infernal One писав: Меня никто ни от куда не выпихивал.
а то напевно не він робить,а спонсори,а він тільки їздить,покажи мені хоть одного хто сам виточує клапана і колінвали))) непишіть брєд,нормально людина робить,помало строїться і вчиться,Т5р ти ніколи не тюнив машину,так шо не підйобуй.Сахар ,ми вже читали як ти економищш на ризині,так шо йдіть з тої теми в балачки .Якшо немаєте шо сказати по темі.САХАР писав: Если б человек сам делал апгрейд своему автомобилю
Чувак, я в чурсах. Сказав усереднено.Infernal One писав: сека, это на квотере пять корпусов.
Фільтр салона сам міняв. Крім останнього разу. А що? Колеса літо-зима міняю. І вони (зима) у мене є, навідміну від великого тюнінгатораFobos писав: AndrewK, а ти в своїй кордобі хоч колодки міняв сам, чи масло, чи може якийсь тюнінг зробив?
А давай збігаємо в Київ і назад в режимі 140-170Fobos писав: розірвати йому тебе зі світлофора буде раз плюнути, коли доробить.
Думаю збігає, якщо нормлаьно зібрати. Вовка і на роторі своїм ходом на гонки їздив ну і на звичайних моторах завжди без лавети.AndrewK писав: А давай збігаємо в Київ і назад в режимі 140-170
Додано: Вів, 25 серпня 2015, 00:34T5-R писав: коли нема шо сказати в сторону опонета, відразу йде мова про шрот
Додано: Пон, 24 серпня 2015, 10:29T5-R писав:тобі відразу до Запитова. Там тобі все скажуть....Infernal One писав: К тебе приеду - проверишь ?
Fobos писав: T5-R, І не треба мені в ПП виписувати, здається все доступно пояснив.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей