pikach00 писав: Мало того, коли їду з горки то змушений виключати КК, бо та зараза не шарить що накатом можна економити. Воно приторможує тачку.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
pikach00 писав: Мало того, коли їду з горки то змушений виключати КК, бо та зараза не шарить що накатом можна економити. Воно приторможує тачку.
і ше їду готувати))))topper писав:bodik01, за рукожопство +1той круїз-контроль він тримає однакову швидкість чи ше вміє троха повертати, ямки оминати?
нє, ну мало шоKritik писав: і ше їду готувати))))
Sluva писав: Мені обійшовся в 50баксів і 10хв роботи...з горки нічого не приторможує... Бодя,а обмежувач швидкості там є?
в Мелехові але не на митниці, працював би на митниці, було б як мінімум бемеве))Sluva писав: Малехові на митниці працюєш?
То може з горки не зовсім підтримує задану швидкість?Sluva писав: ..з горки нічого не приторможує.
гальмувати і скинути швидкість певно це різні речіpikach00 писав: То може з горки не зовсім підтримує задану швидкість
ну хз, може по справах заїжджав. Чи я помилився?bodik01 писав: в Мелехові але не на митниці, працював би на митниці, було б як мінімум бемеве))
ну тоді фа-фаbodik01 писав: не помилився, це я
чому беемве? форд сієрра рулитьbodik01 писав: працював би на митниці, було б як мінімум бемеве))
pikach00 писав: То може з горки не зовсім підтримує задану швидкість?
класна штука,але троха не то...тут ти запрограмовуєш на перід і чи маєш ти можливість під час руху допустим змінити граничну висоту допустимої швидкості...до Прикладу в себе я натискаю кніпку і ричажком вибираю макс швидкість авта на ходуbodik01 писав: У форда називається опція FordMyKey
це і є круіз, регулюєш set + і set - швидкість авто на ходу, з кроком 2 км. чи я щось не правильно зрозумів ?Sluva писав: до Прикладу в себе я натискаю кніпку і ричажком вибираю макс швидкість авта на ходу
не зовсім , у тебе при включеному КК при натисканні газу машина прискорюється на скільки тобі треба...а в мене крім того є кніпочка я її натискаю і ричажком КК +\- виставляю наприклад 79км\год і як би я не тиснув педаль газу більше 79 машина не буде їхатиbodik01 писав: чи я щось не правильно зрозумів ?
аналогічно так і в мене працює.Sluva писав: КК +\- виставляю наприклад 79км\год і як би я не тиснув педаль газу більше 79 машина не буде їхати
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей