Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ваз 2106
-
- Ім'я:Саня
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
_ALEX_, круто, вітаю з виїздом! 

Що найцінніше в вашому автомобілі? Ваше життя. ©VOLVO
OLD VOLVO NEVER DIE!
Lemberg Racing Team
OLD VOLVO NEVER DIE!
Lemberg Racing Team
- mister_X
- Ім'я:Юра
- Подякували: 1 раз
Re: Ваз 2106

- _ALEX_
- Контактна інформація:
Ну що, поки є час і натхнення черкану трохи про свого Загиблика:
Як я вже писав раніше обкатку пройшов причому останні кілометри обкатував по дорозі в Черляни а там вже пару раз дав їй 140)) ну раз витримала знач можна рахувати обкатав
Звичайно все так просто бути не могло і до Черлян тазік випив бочку тосолу і відро моєї крові, спочатку підтікало з патрубків-порішалось, потім почало сіфонити з прокладки колектора-порішалось і в останній день перед гонкою я бачу шо в мене ше й з радіатора в трьох місцях тече-поміняв радіатор думаєте це все? пару тижнів тому поміняв краник пічки бо і з нього почало валити прямо в салон як з відра... одним словом тосол і далі десь дівається але я вже забив)))))
Взагалі рік 2012 був багатий на події були і гонки, і перемоги, і поломки, і бажання пустити машину під прес, і мінімальна дріфт ДТП)) ...короче весело жилось
Рік 2013...
Взагалі все має бути чьотко бо 13 мій фартовий номер на гонках
Обзавівся трохи ніштяками наприклад купив новенький карб 073 виробництва ПЕКАР. Шустрий гад от тільки підозрюю шо шось вони там з жикльорами нафушурбурулили бо вже два раза намагався сам настроїти ХХ всьо до дупи!Гвинт якості закрутив в упор а вона дальше пиркає як суба і коптить шо паровоз. Короче потрібна глобальна настройка, сам морожусь до того лізти!
До кінця місяця має приїхати злий-презлий валік
Чесно кажучи модель ше сам не знаю, скажу тільки що знову це буде шось низове ОКБ двіготель і такий буде "только у меня и у Майкла Джексона!" :) По ідеї знов прийдеться чекрижити ГБЦ а може і поршня шоб він вліз але не будемо забігати наперед
В планах до весни таки найти собі гараж з ямою і світлом бо по мелочовці вже стільки набралось за роки шо ппц!
Хочу поставити маятник підшипниковий який вже пів року під шафою дома валяється))Там же ж свого часу чекає нова свіжовимальована губа а-ля віхур, і нова мего модна решітка радіатора)Ще обовязково хочу взяти нормальні шнивовські прижинки і пацанячьо їх запиляти бо шось мій ФОБОС з роками вже обмяк і обвис
Стоєчки тоже нові не завадили б, шпильки колісні хороші замість болтів треба щоб бойові BBSки назад влізли...
Ну а так все як завжди-резина, редуктора і т.д
Як я вже писав раніше обкатку пройшов причому останні кілометри обкатував по дорозі в Черляни а там вже пару раз дав їй 140)) ну раз витримала знач можна рахувати обкатав

Звичайно все так просто бути не могло і до Черлян тазік випив бочку тосолу і відро моєї крові, спочатку підтікало з патрубків-порішалось, потім почало сіфонити з прокладки колектора-порішалось і в останній день перед гонкою я бачу шо в мене ше й з радіатора в трьох місцях тече-поміняв радіатор думаєте це все? пару тижнів тому поміняв краник пічки бо і з нього почало валити прямо в салон як з відра... одним словом тосол і далі десь дівається але я вже забив)))))
Взагалі рік 2012 був багатий на події були і гонки, і перемоги, і поломки, і бажання пустити машину під прес, і мінімальна дріфт ДТП)) ...короче весело жилось

Рік 2013...
Взагалі все має бути чьотко бо 13 мій фартовий номер на гонках

Обзавівся трохи ніштяками наприклад купив новенький карб 073 виробництва ПЕКАР. Шустрий гад от тільки підозрюю шо шось вони там з жикльорами нафушурбурулили бо вже два раза намагався сам настроїти ХХ всьо до дупи!Гвинт якості закрутив в упор а вона дальше пиркає як суба і коптить шо паровоз. Короче потрібна глобальна настройка, сам морожусь до того лізти!
До кінця місяця має приїхати злий-презлий валік

В планах до весни таки найти собі гараж з ямою і світлом бо по мелочовці вже стільки набралось за роки шо ппц!
Хочу поставити маятник підшипниковий який вже пів року під шафою дома валяється))Там же ж свого часу чекає нова свіжовимальована губа а-ля віхур, і нова мего модна решітка радіатора)Ще обовязково хочу взяти нормальні шнивовські прижинки і пацанячьо їх запиляти бо шось мій ФОБОС з роками вже обмяк і обвис

Стоєчки тоже нові не завадили б, шпильки колісні хороші замість болтів треба щоб бойові BBSки назад влізли...
Ну а так все як завжди-резина, редуктора і т.д

-
- Ім'я:Андрій
_ALEX_ писав: ФОБОС з роками вже обмяк і обвис

ЖИЗНЬ це є вєщь яка вася ніхто не поймe цієї вєщі і цю вєщь тяжко поняти ...
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
- pavlolvov
- Ім'я:Пашка (борода)
- Номер:21013
- Контактна інформація:
вітаю з виїздом!!!
може передумаєш і поставиш на конусних втулках?????_ALEX_ писав: Хочу поставити маятник підшипниковий який вже пів року під шафою дома валяється))
2101-1.5гп4.44МПСЗ MAYAv2r4,дад,2комутатора,статика,60-2,кат2111,карб053
БК2"www"Bluetooth
БК2"www"Bluetooth
- _ALEX_
- Контактна інформація:
Ніколи в світі, тимбільше що вже поставив і катаюсь довольний)
- _ALEX_
- Контактна інформація:
Машина знову в строю після довгого простою тому мені знову є що написати, ви знаєте я це люблю
Почну напевно з того що знайшли ми з малою нарешті собі гараж!
Правда далекувато але враховуючи що в мому районі ціни на гаражі починаються від 600 грн прийшлося чимось жертвувати.
Загнав я машину, заліз в яму і пішло-покотилось одне за одним: заміна маятника, заміна вже х.з. якого по рахунку рульового наконечника, тормозні трубки, капіталка сцепухи, переробка стаба під болти так як шпильок вже майже не залишалось, трабли з проводкою, глобальна переварка паука бо загнув його об рельсу так що колеса вправо не повертались
і ще багато гемору, короче додому з гаража я приходив тільки відіспатись
Стосовно ніштяків:
Настроїв свій 73-й карб, довольний ним надзвичайно! Валить супер а розхід в пердун режимі зараз навіть менший ніж був з ОЗОНом на 1.3 ...ну запас мощі, куле
Приїхав доречі вал. Взяв я Двігатєль 94-й це тіпо останній стейдж в лінійці низових валів, ну думаю зараз з установкою буде сєкас бо конфіг в вала досить кучерявий...повезло, вал став як рідний, рівненький холостий короче влізло))
Остаточно ще все не настроїв але зараз їде дуже зачотно, а хаває при повній тапці просто ведрами ну це добре, знач має потенціал!
Приїхали ще шпильки колісні правда руки не дойшли їх поставити, зато готова кастом решітка радіатора і губа нарешті на місці.
Вчора все докрутив, виїхав на мийку і заодно трохи пощолкав тазік а то шось фоток машини в мене малувато...
Поки розбирав машину, зрозумів що треба вже цього року 100% малюватись бо якщо затягнути то буде тільки гірше, та і проварити для підсилення кузова треба буде заодно.Тому мабуть цього року трохи тормозну з ніштяками і цяцьками.
На рахунок бойових планів на сезон-зараз важко щось сказати...Єдине що дуже хотілося б хоч разок-другий виїхати гору!Дуже мене інтригує ця дисципліна. На рахунок решти незнаю, постараємся пилюкою не припадати... А взагалі щось хєровата ситуація помоєму починає складатися у Львівському автоспорті...Гонсчеги поступово відвалюють з різних причин а нових персонажів в останні роки взагалі не видно, будем надіятись що принаймні в тих хто залишається ще вистачить пороху :)
Ну а тепер пару фот:

Почну напевно з того що знайшли ми з малою нарешті собі гараж!

Правда далекувато але враховуючи що в мому районі ціни на гаражі починаються від 600 грн прийшлося чимось жертвувати.
Загнав я машину, заліз в яму і пішло-покотилось одне за одним: заміна маятника, заміна вже х.з. якого по рахунку рульового наконечника, тормозні трубки, капіталка сцепухи, переробка стаба під болти так як шпильок вже майже не залишалось, трабли з проводкою, глобальна переварка паука бо загнув його об рельсу так що колеса вправо не повертались

Стосовно ніштяків:
Настроїв свій 73-й карб, довольний ним надзвичайно! Валить супер а розхід в пердун режимі зараз навіть менший ніж був з ОЗОНом на 1.3 ...ну запас мощі, куле

Приїхав доречі вал. Взяв я Двігатєль 94-й це тіпо останній стейдж в лінійці низових валів, ну думаю зараз з установкою буде сєкас бо конфіг в вала досить кучерявий...повезло, вал став як рідний, рівненький холостий короче влізло))
Остаточно ще все не настроїв але зараз їде дуже зачотно, а хаває при повній тапці просто ведрами ну це добре, знач має потенціал!

Приїхали ще шпильки колісні правда руки не дойшли їх поставити, зато готова кастом решітка радіатора і губа нарешті на місці.
Вчора все докрутив, виїхав на мийку і заодно трохи пощолкав тазік а то шось фоток машини в мене малувато...
Поки розбирав машину, зрозумів що треба вже цього року 100% малюватись бо якщо затягнути то буде тільки гірше, та і проварити для підсилення кузова треба буде заодно.Тому мабуть цього року трохи тормозну з ніштяками і цяцьками.
На рахунок бойових планів на сезон-зараз важко щось сказати...Єдине що дуже хотілося б хоч разок-другий виїхати гору!Дуже мене інтригує ця дисципліна. На рахунок решти незнаю, постараємся пилюкою не припадати... А взагалі щось хєровата ситуація помоєму починає складатися у Львівському автоспорті...Гонсчеги поступово відвалюють з різних причин а нових персонажів в останні роки взагалі не видно, будем надіятись що принаймні в тих хто залишається ще вистачить пороху :)
Ну а тепер пару фот:
- mister_X
- Ім'я:Юра
- Подякували: 1 раз
класна решітка
успіху в налаштуванні і класного драйву

успіху в налаштуванні і класного драйву
- _ALEX_
- Контактна інформація:
Вони не схожі це і є слік)
- _ALEX_
- Контактна інформація:
Ziro-cool, Да, вони в мене за 5 років вже пройшли багато провірок. Якість ковки дуже висока
- _ALEX_
- Контактна інформація:
Мої плани підвязати з цяцьками і ніштяками щоб почати відкладати на покраску з тріском провалились, я знов з ніштяками і в попандосі
Почалось мабуть з того що здох мій велонасос яким я качав кулка і моя лінь переконала мене купити компрессор. Вибирав довго і в результаті купив вулкан двохпоршневий. Вдуває на ура :)
Згадав потім що треба поміняти свічки бо ще з пів року тому купив якийсь гівнобош за 40 грн. Порадився, подумав і вирішив купити холодніші, а саме Denso W22EP-U. Брав спеціально в знайомого який возить опт з європи щоб не попасти на лєвак. Дуже довольний! Відчувається стабільніший ХХ і якось чіткіше набирає оберти.
Є в мене колєга Павлік
і от одного разу каже він мені шо має двоєчний редуктор і готовий мені його в кредит віддати, я редуктор звичайно беру ібо стратегічний матеріал ще й по хорошій ціні і якось думка поставити в нього блоку зявилась сама собою...Короче не знаю я яка собака мене вкусила але поставив я собі гвинтову блоку вал-расінг
Само собою що ТАД 17 туди лити вже не комільфо тому мусів ще й купувати неіпатись дороге масло Castrol syntrax limited slip 75w140.
Тільки сьогодні ввечері виїхав з тим всім тому ще не мав можливості повноцінно потестити але ці відчуття легкого руля в повороті після кількох років калатання на заварці просто божественні
.Пару раз нажав клавішу вроді гребе обидва кулка, завтра взую людську гуму і трохи перевезусі пощупаю затяжні повороти.
А тепер знимки:

Почалось мабуть з того що здох мій велонасос яким я качав кулка і моя лінь переконала мене купити компрессор. Вибирав довго і в результаті купив вулкан двохпоршневий. Вдуває на ура :)
Згадав потім що треба поміняти свічки бо ще з пів року тому купив якийсь гівнобош за 40 грн. Порадився, подумав і вирішив купити холодніші, а саме Denso W22EP-U. Брав спеціально в знайомого який возить опт з європи щоб не попасти на лєвак. Дуже довольний! Відчувається стабільніший ХХ і якось чіткіше набирає оберти.
Є в мене колєга Павлік

Тільки сьогодні ввечері виїхав з тим всім тому ще не мав можливості повноцінно потестити але ці відчуття легкого руля в повороті після кількох років калатання на заварці просто божественні

А тепер знимки:
- pavlolvov
- Ім'я:Пашка (борода)
- Номер:21013
- Контактна інформація:
_ALEX_, well done!
02 редуктор з блокою це велика сила
Який преднатяг по заводу ?чи регульнув на якийсь свій манер?
02 редуктор з блокою це велика сила

Який преднатяг по заводу ?чи регульнув на якийсь свій манер?
2101-1.5гп4.44МПСЗ MAYAv2r4,дад,2комутатора,статика,60-2,кат2111,карб053
БК2"www"Bluetooth
БК2"www"Bluetooth
- _ALEX_
- Контактна інформація:
pavlolvov, На корпусі блоки намальовано 6,5 на колесах показало 8кг. Поки попробую так, буде мало десь до 10-11 дотягну
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
_ALEX_, красава !
А ще глянь ПП :)
поясніть мені ще раз , бо вже забув
, преднатяг - це граничне зусилля на колесі , з якого починає діяти блок ? Тобто , якщо скажем , преднатяг 6 кг , то при плавному натисканні тапки - дифф не буде блокуватися , поки від КПП на редуктор не буде зусилля 6 кгс? А як ту фігню міряти ? На стенд ? І знов таки : тоді зимою для увєрєнного рушання на льоду треба якомога менший преднатяг ? 

поясніть мені ще раз , бо вже забув

Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- _ALEX_
- Контактна інформація:
Якщо пояснити простіше преднатяг це певне зусилля яке виставляється шайбами в середині блоки і чим це зусилля більше тим менше крутного моменту потрібно для блокування диференціалу. Наприклад виробник виставляє 5-7 кг і коли з часом шайби притераються преднатяг може впасти до 2-3 кг а це вже практично звичайний відкритий дифернціал. Короче все виставляється в залежності від умов використання. Наприклад щоб зимою десь під гірку не буксувати вистачить і 4-5 кг а от щоб слалом дубасити думаю треба десь 11-13.
Взагалі на тему блокіровок в неті мало інфи. В цьому питанні добре прошарені оффроудери але там вже зовсім інші технолоджіз типу пневматичні, електронні і такі що включаються ричагом з салону).
А заміряти преднатяг просто: момент при якому починає прокручуватись блока і є моментом преднатягу причому на колесах момент завжди більший
Взагалі на тему блокіровок в неті мало інфи. В цьому питанні добре прошарені оффроудери але там вже зовсім інші технолоджіз типу пневматичні, електронні і такі що включаються ричагом з салону).
А заміряти преднатяг просто: момент при якому починає прокручуватись блока і є моментом преднатягу причому на колесах момент завжди більший
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей