Також знову почав тріщати та скакати тросик спідометра, ще влітку купив новий але тоді добре набив старий салідоолом попустило але вистачило ненадовго .. замінив і о диво спідометр працює супер чотко і без стрибків і дивних звуків
Ну і заодно замінив щітку склоочисника, ато коли був дощ жахливо розмазувало, легше було їздити з крапельками дощу ніж включати скоочисник) купив Бош звичайну після установки був дуже радий результатом так як витерає на ура і без розмазувань ..
було це все давно фотки з телефону тому що в мене на фотіку вмерли батарейки і втратив карту пам'яті

Тепер про початок зими:
перший день застав мене в расплох, а саме в обід виїхали був тільки мокрий сніг, а коли їхав ввечері додому то все було вже вкатанним льодом і снігом, де не де навіть не міг стартанути ..
зимової гуми було тільки 2шт, я вже розповідав і кидал фото Сава ЕКСІМО і то не в найкращому вигляді (4мм по суті це вже літо) але на сезон доїздтьт вистачить. Їх і поставив на наступний день і вечерком вирішив прокататись на Арену Львів там великий майданчик і ніби як не виганяють .. ну як і слід було очікувати при швидкості 40 машина навіть не повертала при різкому повороті , і взагалі було дуууже помітно недостатню поворотність, трохи покатався подьоргав ручнік туда сюда повчився виходити із заносу і поставив авто в гараж приблизно на півтора тижні, так як ніяк не міг купити ще пару зимової гуми
відео правда там нічого цікавого:
[video]http://youtu.be/nDQ0HinC0rY[/video]
п.с. Хто не в курсі то на зиму я ставлю стік розмір 155/70 р13.
Довго мучився що купити, хотів Good Year Ultra grip8 правда все відмовляли так як вони дуже тверді і т.д а от Нокіан фінансово не стягував, тому купив ще Саву)) брав через знайомих вийшло 320грн/шт
фото знову з тіла:

п.с. минулої неділі брав участь у ралі-спринт, днями розкажу, так що заходьте в гості!