Йосип писав:Кароч,БМВісти ви є задрочені люди,вам тіко оригінал подавай і пісец.

яке відношення БМВісти мають до цього:

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Йосип писав:Кароч,БМВісти ви є задрочені люди,вам тіко оригінал подавай і пісец.
ну нарахунок затнувати, я ще в роздумах...може якось.легко..а може і зовсім не буду..DNK писав: діюсь ти не затонуєш вікна.а поворотники замалюй чорним балончиком на базарі на зеленій є,і
Я на власні очі бачив як цистерна укр нафти згружалась..на воці...біля ашану вночіdeepmost писав:Вроді люди заправляються на укрнафті, але соляра не така дорога щоб ризикувати, сам лию Сокар і на експерименти ще не тягне, хоча раніше бензин в них заправляв
розумієш, Йося, такі машини як БМВ, Ауді, Вольво не потребують колхозних доробок. там весь феншуй по стайлінгу розроблений заводом і він є найкращий і найправильнішийЙосип писав: Кароч,БМВісти ви є задрочені люди,вам тіко оригінал подавай і пісец.
ostin777powers писав: На укр. Нафтах варто заправлятись
хз як там беха 15-річна буде себе чухати, але багато хто на сучасніших і крутіших машинах спокійно лиє Укрнафтівську соляру і нормально машини себе чухають. Хіба шо почитай ше БМВешні форуми, може там відгуки є реальні, БМВ вона ж дама вибаглива, може любить якусь одну соляруostin777powers писав: Чобіт на фірмі форд конект чи якось так... катає по 30-40000 в рік хоть би шо виключно укр нафта
BOXER писав: розумієш, Йося, такі машини як БМВ, Ауді, Вольво не потребують колхозних доробок. там весь феншуй по стайлінгу розроблений заводом і він є найкращий і найправильніший гріх в таких машинах шось шаманити, розбирати і задувати для того є всі інші марки
Поки що я так і роблю, бо маю картки їхні...але після того як мені газові фільтра забило за 2 заправки, дивлюсь на вог без особливої довіриRosko писав: ostin777powers, на вогу лий а ціна з тими знижками що пропонують всюди виходить як на укр наафті. Окко лайно.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей