залізо ламається часом. нічого, минетьсяVETERAN писав: Не знаю чого ще сподіватися

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
залізо ламається часом. нічого, минетьсяVETERAN писав: Не знаю чого ще сподіватися
Дай Боже, щоб на автобані не минулося.Andriy1352 писав: нічого, минеться
а там шо станеться?-машинка їде і балдіє))VETERAN писав: на автобан
Перегрівається паскуда. По міських корках - все клас - гріється, вентилятор вмикається. А на автобані - радіатор холодний, навіть вентилятор не вмикається, а температура доходить до червоної зони. Вмикаю пічку на повну - температура різко падає аж до першої поділки. Якийсь час маю спокій - все в нормі. А коли забув - чую запах тосолу - вже киплю. І раптово знову холодний мотор. Явно клинить термостат, але тільки на швидкісних дорогах, коли з радіатора іде холодний тосол. Це новенький термостат. При попередньому також закипав, але там відлетіла заклепка, яка тримає заслінку.Andriy1352 писав: а там шо станеться?
може краще тут щось підшукати?VETERAN писав: 380 злотих коштує.
Тут російський типу "заводський" більше 200 коштує на базарі. Вчора розпитував.Andriy1352 писав: може краще тут щось підшукати?
Такb_andriy писав:ви про шо? термостат?
Норм. Ціна. А то шось драго бардзо)b_andriy писав:Vernet TH3720.80 - 150+ грн
у Вернета лопає штифт заслінки , з термоматеріалу який розширюється і починає процес відкриття великого кола , через це температура в малому колі спочатку сильно росте , потім так само різко падає .....VETERAN писав: При попередньому також закипав, але там відлетіла заклепка, яка тримає заслінку.
В мене антифриз Велвана. Раніше був тосол Лєнаb_andriy писав:Скільки я вернету продав ніодного поганого відгуку небуло, все залежить шо ти лиєш в систему охолодження, якшо то якийсь Gromex то він не тільки термостат розчинить
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей