Такі речі є в заводському виконанні, тобто не вазівському, а Сілич-Борей називається та ерунда. То називається, скупий платить двічі

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
А що стращного в їзді по пробках з температурою біля 100 градусів? Температура кипіння тосолу вища (хіба ти на воді їздиш) А ставлячи неоригінальні девайси, тим більше в такий важливий вузол, як система охолодження двигуна, потрібно бути готовим до можливих "нєжданчиків" Так що бачиш тобі пощастило трошки менше ніж меніrubilnik писав:Ростик1, щоб крутив з 89 градусів в 30% потужності(точно не памятаю) а не їздити в пробках з температурою біля 100.
Такі речі є в заводському виконанні, тобто не вазівському, а Сілич-Борей називається та ерунда. То називається, скупий платить двічіхоча я ще того не купив, тільки одеський зняв. За свої гроші чуть не закипятив собі мотор в адську жару в севастополі
Лию GM До 100 000 лив синтетеику, після почав лити півсинтетику, в літній період кожних 10-13 тис, а зимою 9-10 тис бо зимою багато прогрівів. А що?Thorn писав:Спитаю все ж таки![]()
![]()
Ростик1, яке масло лиєш,і з яким інтервалом міняєш?
Викину нафіг, свапну 2.0Thorn писав:Ростик1, 13 тис., напывсинтетика![]()
При ремонты двигуна будеш щось Тюнити? Чи залишиш сток?
Навіть незважаючи, що сьогодні неділя, навіть незважаючи що в мене сидять гості, я встав, пішов в кладовку, взяв масло і сфоткак, ексклюзивно для тебеThorn писав:Ростик1, я просто для прикладу навыв...
пише GM, а написано яке саме???яка вязкысть ? Синтетика/наывсинтетика? Що конкретно пише?
Нє, ну, я ж пацан нормальнийb_andriy писав:Ростик1, забий на нього, пиши дальше, тут один другого мудрішийнорм масло на ті гроші
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей