Shpioner, ну тут багато варіантів. якшо вони з металу, і покриті хромом чи нікельом, і він потускнів чи вздувся пухирцями, то бачу 2 варіанти. якшо потускнів, то можна попробувати відновити. одні бувалі реставратори лісапедів, порекомендували хром замочувати в лимонній кислоті, я ще не пробував, але маю намір так реставрувати рафки на ровері. треба прочитати детальніше про той спосіб. якшо пухирці, то тут напевно шо вафля. зачищати всьо і нести на авіазавод, чи ще де там хромують-нікелюють. якщо просто поржавіли, то спочатку пробувати лимонну кислоту, а як нє, то авіазавод.
якшо скло-пластик, то пробувати задути то всякими балончиками, хоча кажуть шо всьо то вафля, і толку ніякого, але я б спробував.
ну і останній, найгірший варіант, підклеїти дзеркальною плівкою. я так робив собі в стопах в 2108, щоб ззаду краще світили, під лампу клеїв фольгу на чорний пластик.
вроді всі можливі варіанти перечислив. ну принаймі особисто я більш нічого не пораджу, і додам шо найкращий варіант то шукати нову оптику.
Хондоводи настільки сурові....