Jarevych писав:rybkaandrew, постав собі компресор.

Opelevod писав: гарний салон!

Рікаро

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Jarevych писав:rybkaandrew, постав собі компресор.
Opelevod писав: гарний салон!
3.0+блокаrybkaandrew писав:є 3-х кубовий мотор із навісним за 500 єнотів (+ коробка механіка, ручка мене пре
) ,
а шо поганийFAST писав:Opelevod написав:
гарний салон!
![]()
![]()
![]()
ну....... да рекаро то вже інша справа , але на передніх сідухах дуже скоро затирається шкіраFAST писав:Рікаро
rybkaandrew писав:але на передніх сідухах дуже скоро затирається шкіра тобто бокова підтримка
треба було собі оригінальні брати.... вони жирно виглядають... тільки низ з часом можна перетянутиrybkaandrew писав:питання до тих хто вже таке робив: скільки коштує і де найкраще перешивають дверні карти (повністю) і торпедо шкірою ???
100 % круче, мене пре !!!FAST писав:нікому того не кажи![]()
.... полюбас мої кручє
на поло в мене було перешито все підряд, живого місця не найдеш , і за рік нічого навіть близько не відклеїлося і не поцарапалося , знаєш в руках індєйца....FAST писав:бо то шо ти наклеїш на неї полюбевідклеїться де не де і буде атстой
![]()
в оригіналі тої шкіри "ціцькуво"FAST писав:треба було собі оригінальні брати.... вони жирно виглядають... тільки низ з часом можна перетянути
а підігрів задніх будеш ставити , чи там вже стоять ........FAST писав:в мене тоже всьо електро
подивись на фотку , якщо там твої фото..... там є електро регулятор висоти і все............!!!! а та збоку ручка то механічний регулятор наклону........ де там електрика....... кароч я сам не знаю шо мені робити.... є можливість поставити і рекаро, але в мене там так само і на водійській тільки мікроліфтинг......FAST писав:в мене тоже всьо електро
стан на пятьорочку з маленьким мінусом!!! там ше всьо треба відчистити нормальноrybkaandrew писав:але ти хоч сказати шо там хороший стан
порівняй розмір панелі поло і омегиrybkaandrew писав:на поло в мене було перешито все підряд, живого місця не найдеш , і за рік нічого навіть близько не відклеїлося і не поцарапалося , знаєш в руках індєйца.... потрібно за шкірою доглядати....
заді підігріву нема ... а передні треба підключити до зимиrybkaandrew писав:а підігрів задніх будеш ставити , чи там вже стоять ........
ну даrybkaandrew писав:подивись на фотку , якщо там твої фото..... там є електро регулятор висоти і все............!!!!
ого ти трохи літаєшFAST писав:реально як табурєтка.... з моїм стилем їзди... я би на пасажирську перелітав
мені тожеFAST писав:там ше всьо треба відчистити нормально
ну да , але разом із тим якщо брати по великому рахунку то навіщо тобі шкіра, шоб попа жарилась літомFAST писав:ну даале якшо брати по великому рахунку ти шо кожен день міняєш положення сідушки???
то всьо панти....
та я того сам робити не буду , і не збираюся повністю натягувати, а давати шви на стиках і т.д. кароч майстрам то шо 2-а пальці....FAST писав:порівняй розмір панелі поло і омегитам не вийде так натянути полюбе... я вже над тим задумувався
але як хочеш то мути... потім покажеш... і побачим хто шарить
то від якого каділака вона так пасує один в один?rybkaandrew писав: дуже хочу кришку багажніка від каділака ,
а чому саме такі? може просто якісь акуратні докладки до цих?+ молдінги в колір помалювати?rybkaandrew писав:надалі планується ставити бампера від омеги б рестайлінга.
молдінги в колір не хочу ..... не преhrdrive писав:а чому саме такі? може просто якісь акуратні докладки до цих?+ молдінги в колір помалювати?
саме головнеhrdrive писав:Бажаю успіху і фінансової можливості.
секрет фірмиFAST писав:де колєктора брав??? шо за фірма... розказуй!!!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей