це цікавитьMegane писав:4 1.2см.

торг уместєн?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
це цікавитьMegane писав:4 1.2см.
вроді думаю за 150 віддасть4hrdrive писав:торг уместєн?
оце вже по делуMegane писав:вроді думаю за 150 віддасть4
чи реально хороші не знаю, але точно є на кривчицях ( в сомому кінці з права є магазин де диски продать ) і на зелені ( при в"їзді зліва сама остання будка де продають ковку і спортивні диски , пацани може мають ) !hrdrive писав:Доречі де купити хороші довші болти?
тільки важай не купи болти з іншим кроком різьби, бо буде бідаhrdrive писав:Доречі де купити хороші довші болти?
Знаю ту точку, там тато собі затарювався болтами.nonuk писав:на зелені ( при в"їзді зліва)
Сань, ти шо мене за лоха маєшLEgEnDA писав:болти з іншим кроком
нє) просто сьогодні чув історію як в вісімці на 4х ступицях різьбу зірвалиhrdrive писав:Сань, ти шо мене за лоха маєш
не будуBOXER писав:[цензура], як же ти будеш по Городоцькій їздити?
BOXER, так як і я :) ПовільноBOXER писав:[цензура], як же ти будеш по Городоцькій їздити??![]()
![]()
в вівторок-середа ще остаточна підгонка, а потім везу на малювидло, це вже після Паски буде...weber писав:Коли помалюєш?
сам знаю...b_andriy писав:тепер якісб веееликі діски шукай
це була тільки примірка, але передній бампер ніякої підгонки не потребує, просто ідеальні зазори. Задній бампер нібито так само супер, але точно це можна буде взнати коли вже повисверлювати місця під кріплення і зачепити на машину з ними, бо він так сам по собі, як передній, не хоче триматися. З порогами троха трабл, там вони мають повторити вигнутість кузова посередині, і чим їх прикріпити до нього - х.з. бо площа контакту дуже мала. Тоха каже требе нарощувати...Denja писав:Невже все стало по зазорах без підгонки?
ну як тобі сказати, десь на 4-5 см занижує....Denja писав:Не настільки він вже і низький
дякуюDenja писав:секс.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей