Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
є таке :)
Тре було брати Osram Laser, собі ставив замість Night Breaker, Лазери світять однозначно краще. А температура в Осрама завжди більше до жовтого, а в Філіпса більше до синього.gooliver писав: ↑Пон, 05 серпня 2019, 11:22179867км (03.08.2019) - катаючись по трасі мені не вистачало ближнього світла, було видно, що ближній ксенон вже подуставший. Поцікавився в Антона ~kesheme~, що можна з фарами робити впринципі і вирішив почати з найпростішого - замінити ксенонові лампи.
Вибір зупинив на Osram Xenarc Night Breaker Unlimited D2S 4350K, замовлені з avtozvuk за 2800грн з доставкою.
Замінені на Sline під матюки сервісмена про газовиків, які поставили там деякі трубки (привіт p0var) і їх прийшлося відкручувати, щоб добратися до лівої фари.
Попередні були встановлені якісь філіпси холоднішого кольору, були вже трохи підгорівшими:
В результаті, покатавшись на вихідних по трасі, можна сказати, що світло стало значно краще. Заливає рівномірніше, ясніше. Раніше лише після вмикання дальніх нарешті починав "бачити", а тепер дальні просто доповнюють простір над лінією ближніх, причому доповнюють слабше.
З мінусів - я собі уявляв, що фара буде виглядати більш синьою, такою ж як і з попередніми лампочками, але вони виявилися не з оригінальною температурою, а десь 5000-5500K :) Тому зараз вона досить жовтувата і зовнішній вигляд трохи не той. Але якість світла, зокрема в дощову погоду, це перекриває.
мені і за ці жаба давила платити, а ті ще дорожчі на 600грн :) Бачив по тестах, що мають бути кращі, але вирішив зупинитися на цих
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей