я катаю вже 16 сезонта я і не сильно спішу накупляти :)
катаюсь собі в задоволення - та й все :)

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
я катаю вже 16 сезонта я і не сильно спішу накупляти :)
катаюсь собі в задоволення - та й все :)
Українські ціни непередбачувані! В Польщі 125=1,5уй, а у Львові мій товариш позавчора продав БМВ R1100RT за 1300у.й., нерозмитнений. Розмитнення=1300у.й. + перша реєстрація.
нерозмитнений нерозмитненому рознь. Є що просто ввезені як бляхи, але більше половини - просто спіж**ні. Відподвіно і ціни різнятися, бо фіг розмитниш вже.
З Винник?..амєрікоса?..він жє двушку хтіву Львові мій товариш позавчора продав БМВ R1100RT за 1300у.й., нерозмитнений. Розмитнення=1300у.й. + перша реєстрація.
Незнав що в Поляндії на 125 не треба "А"
афігєть125-ки тут дорожчі, бо на них не треба А категорії
Jak wielu z Was zapewne wie, od 24 sierpnia 2014 roku prawo w Polsce, podobnie zresztą jak wielu innych krajach UE, dopuszcza kierowanie motocyklami o pojemności 125cc i mocy maksymalnej 11kW na podstawie prawa jazdy kategorii B. Udogodnienie to dotyczy osób, które posiadają prawo jazdy od przynajmniej trzech lat. Ponadto stosunek mocy do masy dosiadanego motocykla nie może przekraczać 0,1kW/kg.
Рік випуску: 1999
Пробіг: 15500
660км за стільки часу то сильноЗамінив масло + фільтр
Пробіг 16160
і то він ше до твого байка не добравсямій син на Діо за два місяці накатав по місту 1800км, в мене шок!
шо значить якість?..це ж не ковбасаЄ щось з того фуфел, а щось навпаки - краще за інших?
Цікавить якість.
мотобріджік я б собі не бравБріджстоуни - не дешево, але якісно
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей