Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
нормально буде) але якшо дітей ззаду нема, то може і нема смислу.tetraider писав: шторки і тонування вже забагато буде
то різні машини, в мене по місту зараз 8.5-9, зима біля 10 було, але то жостке місто, центр і часті старт-стопи, короткі дистанції, клімат. траса в економ-режимі 5.8, при регулярній швидкості 130-150км/год - 6.4. але по трасі я завжди гружений, пустий не їжджу. машина важка і велика. туди б 2.0doris писав: В мене 5,2 по компу середній.
я хз як ті ваші мегани так мало берутьdoris писав:tetraider, шо тонування по $$$ вийшло? І теж питаня по чистці салону? І що входить у вартість чистка сідух, стелі, пластику? І шо то по часу зайняло?
А по розходу я трохи![]()
В мене 5,2 по компу середній.
Понакупляють тих меганів і міряються в кого менший...Kritik писав: в мене вот зараз в режимі пенсія 5,8 получається
в мене по місту при сер. шв. 13 км/год (і таке буває, взимку особливоKritik писав: яка в тебе середня швидкість при такому розході?
Середня по памяті 42км/год. Старт стопом не користуюсь бо і так стопаю під кожним магазином, разів 40 в день) може таке бути що це через колеса? В мене 15", а в одного чувачка 17" і розхід вже 7+Kritik писав: яка в тебе середня швидкість при такому розході?
Ага))) тільки в Сценіку сидиш нормально, значно просторіше, дах на голову не давить...Enter писав:Laguna то машина ,а ті всі мегани-сценіки , то як таврії
А не питання ціни?Mick писав: тут більше питання дизайну кому, що подобається
аж ніяк...то машини які вартують +- одинаково...в залежності від років, стану і комплектухи...Vasiliyyy писав: А не питання ціни?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 16 гостей