Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ага))) для прикладу бралась,напевно багатьом відома,Львівська Нивка) Під час покраски я зайнявся трохи комплектуючими. Затонував вікна(крім передніх, бо шукав безфорточні). Купив нові корпуси фар; фари; б/в оригінальні ліхтарі, повторювачі поворотів, ущільнювач лівого заднього вікна і ще різні дрібниці. Весь хром перетягнув чорною матовою плівкою. Кожну чорну пластмаску, яка не мала естетичного вигляду я перекрашував в чорний мат. Решітка наразі сток, буду вирізати значок, але для цього потрібно ще одну решітку. Після покраски зразу почав по трішки збирати.mister_X писав: купив ниву, а буде бобік 469
Машинка робилась кілька місяців, за цей час я успішно знаходив дешевші з/ч, кілька раз їздив за частиною з них у Тернопіль, обїздив половину ЛЬвіської обл., багато роботи робив власними силами, в знайомих майстрів діяли суттєві знижки, також дякуюючи b_andriy і власнику магазину, в якому він працює мені на даний момент вона стала майже в 1.5 раза дорожче ніж я її купив. Цифр називати не буду, але загальна сума мене наразі радує, але потрібно ще вкладати не мало...mister_X писав: в скільки разів вкладені кошти перевищили покупку на даний момент?
santosxxx писав: пиши шось....
пощастило було знайти в Тернополі оригінальні ліхтарі часів СССР в стані ідеал!!!, хром на них я обклеїв чорним матовим оракалом, скло червоним і серединку димленимmister_X писав: задні ліхтарі дуже сподобалися
Прівєт Орест! Дякую! П.С. "Скільки літ, скільки зим"worner писав:Ромео прівет, тачка вогень.
могешь
Як каже мій колєга: "Тачку ти робиш для себе шоб кататися; то, шо ти вкладеш - при продажі і так не відіб"ється; тому, не рахуй"! :)mister_X писав:в скільки разів вкладені кошти перевищили покупку на даний момент?
Я довго вибирав колеса. Зверни увагу, де частіше вона буде їздити?TOTAL_55 писав: - і найголовніше-гарні диски на 4х4 тематику і болотяну резину Р15. З цим велика проблема![]()
Подобається типу цих:
буде їздити на дачу літом мінімум 3 рази в тиждень, 18 км в одну сторону по фіговій дорозі як і по цілому Золочівському району і 3 км. по дорозі де глина і болото, під дуже крутий підйом між деревамиPIRATE писав: Зверни увагу, де частіше вона буде їздити?
Якшо ти готуєш суто для оффроуду - то одне, а якшо більше для доріг загального призначення - то інше.
Буду вдячний по мірі виникнення питань. Є десь можливо твій бортовик? (кинь лінк в ПП)PIRATE писав: Нюансів є багато. Якшо шось - можу підказати
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей