поміняй мийку . на вигляд машина крута_Vova_ писав: за цей час авто було на мийці 2 рази (на Тунельній та Шипшина що на Стрийській), замітив що починають з"являтись значні царапини на капоті.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
поміняй мийку . на вигляд машина крута_Vova_ писав: за цей час авто було на мийці 2 рази (на Тунельній та Шипшина що на Стрийській), замітив що починають з"являтись значні царапини на капоті.
AnGeL писав: дуже гране авто, особливо в профіль
Тому що мийщики хитровиєbani!b_andriy писав: тому що мийщики миють одною мачалкою і пороги і капот![]()
[цензура]...вітчув себе наче на сайті дівочі посиденькиasteroid писав: Yust написав:
2. Паркування в торгових центрах не напружує? Автівка доволі габаритна.
я дозволю собі відповісти бо в мене аж ніяк не менше по габаритах авто, не напружує і навіть не напрягає, паркуєшся без проблем
Тепер однозначно буду їздитиЙосип писав:Вова,а що мішає до Магнуса на мийку їздити?МИйка на висоті там
Треба було швиденько забирати авто та ставити зимову резину, вибір дисків був не дуже великий, на зиму нормальокThorn писав:Dexter, ні,не норм![]()
serega_l1 писав:_Vova_, вітаю, тачка вогень, свою як з гелікона виганяв, то думав, що лусну від щастя...нехай радує!!!
також думаю про це, заїхав на Гараж 23 так вони мені назвали ціну 770 $Igor4ik писав:_Vova_,
я бце все діло затянув плівкою, штука дуже помічна, в нас 300 тис пробігу і нічого малювати не треба) а без неї напевно треба було б 2 рази
та й всередньому 250-350 баксів то мелочь для збереження завської краски
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей