Вектра норм. Проведешь плановое ТО и будет сын нормально ездить. Главное, не запускать проблемные места, бо потом будет тяжелее устранить и дороже.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Невеликий "карієс" є внизу на стику арка-поріг, зароблю. Машині то 20 років! Я завжди дивувався, що люди пишуть на свої машинки(продаж) - стан ідеальний, шок!andriy320e30 писав: міняються арки і пороги
чого ж ,якшо все зроблено то чого не може бути ідеально ,хоча б по кузову . в мене наприклад нема корозії по верху зовсім (машині 30 років) по низу є проблемні місця ,тільки нема часу їх зробитиjetros писав: стан ідеальний, шок!
Ідеальний стан автомобіля в автосалоні, за склом! Нова машина стоїть в автосалоні, виїхала, вона вже не нова(зі слів мененджера автосалону)andriy320e30 писав: чого ж ,якшо все зроблено то чого не може бути ідеально ,хоча б по кузову . в мене наприклад нема корозії по верху зовсім (машині 30 років) по низу є проблемні місця
Ідеальний стан автомобіля в автосалоні, за склом! Нова машина стоїть в автосалоні, виїхала, вона вже не нова(зі слів мененджера автосалону)andriy320e30 писав: чого ж ,якшо все зроблено то чого не може бути ідеально ,хоча б по кузову . в мене наприклад нема корозії по верху зовсім (машині 30 років) по низу є проблемні місця
понятно шо в середині і тд вона ніколи не буде ідеальнаandriy320e30 писав: хоча б по кузову
jetros писав: Ідеальний стан автомобіля в автосалоні, за склом!
Romko писав: Speedo, Вектри А,В ніколи не оцинковували і гниють вони безбожно - особливо Ашка... - хоча і трапляються вийнятки - якщо господар вчасно слідкував і обробляв
у нас більша половина майстрів знає лише як ВАЗи ремонтувати - і то - в теорії, при чому займаються всім підряд від "Рено" - до "Лексусів". Такі реаліїandrew писав: все лікується.. тільки більша половина майстрів про це не знає
jetros писав: Ідеальний стан автомобіля в автосалоні, за склом!
100%. Далі буде ще твердіше донизу...pikach00 писав:ціна вже ніколи не буде влаштовуватиjetros писав: ціна на нього на сьогоднішній день мене не влаштовує.
помиляєшся . с-шка повністю з алюмінію наприклад . гниють ті шо з 2000х . віто я б не сказав шо то мерс .тільки механіка хібаSpeedo писав: Он, майже нові мерси - гниють...
+1 озвуч ціну...TOTAL_55 писав:jetros, який бюджет якщо не секрет?
Romko писав: Speedo, Вектри А,В ніколи не оцинковували і гниють вони безбожно - особливо Ашка... - хоча і трапляються вийнятки - якщо господар вчасно слідкував і обробляв
Мені поки хватить! Є ще Гольф для комфорту і Целіка повіджигати!zelja писав: тачко норм тільки мотор дуже древній
jetros писав: zelja написав:
тачко норм тільки мотор дуже древній
Мені поки хватить! Є ще Гольф для комфорту і Целіка повіджигати!
Sviatoslav писав: Зараз основне, це мати капусту на обслуговування таких коней.
Все таки в країні криза
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей