Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
+1 . не корчувати . краще брати сток готові мотори під свап, ніж всякий тюнінг на такі машиниM@sTeR писав: Нафіг ті вали, турби і настройку на таке красиве і повсякденне авто Краще продати цей відкапіталений мотор + докласти, і взяти S-мотор. Там вже все є, і нічо настроювати не треба
Дросселя і вали з С-серії, пряму трубу на отаких колекторах і зашити то все на якихось більш юзер-френдлі мозгах)...Ну це я так собі бачуeagle писав: Зараз їжджу на прошивці Євро 2 на двох лямбдах.
Поставив вихлоп де є каталізатори на штанах(на Англічанках стоять малі каталізатори на колекторі + ще два знизу на штанах. останні і вліпив з машини з пробігом 100 тис км). Вбийте мене, але заради екології.
Якби було куди поїхати нормально відстроїти, то звісно б зробив це. Але очікувати чогось захмарного від м54 не варто, не особливо заточений під доопрацювання і спорт.
Не дуже дикі Шріки(272гі я не чув щоб хтось нормально настроїв), розточити сідла клапанів, ще доопрацювати випуск, пошкрабати впуск - можна вийти на якісь 260 порядних коней і ще парочку дохлих. Краще вдути, але там своя епопея, де машина в перманентному стані вічної настройки.
Не варто це навіть уявляти, бо дроселя, а саме головне їх правильне встановлення коштуватиме не мало, а мотор всерівно через себе не пригне. Вали не стають._ALEX_ писав:Дросселя і вали з С-серії, пряму трубу на отаких колекторах і зашити то все на якихось більш юзер-френдлі мозгах)...Ну це я так собі бачуeagle писав: Зараз їжджу на прошивці Євро 2 на двох лямбдах.
Поставив вихлоп де є каталізатори на штанах(на Англічанках стоять малі каталізатори на колекторі + ще два знизу на штанах. останні і вліпив з машини з пробігом 100 тис км). Вбийте мене, але заради екології.
Якби було куди поїхати нормально відстроїти, то звісно б зробив це. Але очікувати чогось захмарного від м54 не варто, не особливо заточений під доопрацювання і спорт.
Не дуже дикі Шріки(272гі я не чув щоб хтось нормально настроїв), розточити сідла клапанів, ще доопрацювати випуск, пошкрабати впуск - можна вийти на якісь 260 порядних коней і ще парочку дохлих. Краще вдути, але там своя епопея, де машина в перманентному стані вічної настройки.А, і ще якось позбутися електропедалки і перейти на механічний привід. Добре б їхало
А дути в алюмоблок-нунах. Для того є М50!
буде тримати ,але бензин мін 98 ,або вприск метанолу (або горілкиeagle писав: На стокових кишках тримає 0.5-0.6 бара, є чимало готових рішень з механічним компресором.
оо знаєм такого))eagle писав: в бмв-одноклубника Олега shady
Кай ти єдзєш. Ноґа з ґазу! Ту єст заказaxel писав: eagle, о. Чешьчь!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей