BOXER, причіпBOXER писав: я так розумію, третій ряд сидінь (дві сідухи) не залишає багажника взагалі? як буш вирішувати то питання? бокс?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
BOXER, причіпBOXER писав: я так розумію, третій ряд сидінь (дві сідухи) не залишає багажника взагалі? як буш вирішувати то питання? бокс?
Я заценив, дуже файний бобік!Vusiko писав:Крутяк, жовтий кіт зараз впісяється
а тобі воно нашо? в тебе йно тіко єдно дітьо.... ти навіть якшо зараз вистараєшся, то тобі ще Фісташки вистарчить то всьо возитиBOXER писав:не замітив фаркопа, як і рейлінгів в принципі теж)) тому цікавить спосіб вирішення даної проблеми
Гроб на дах порішає проблему.BOXER писав: а багаж куди? от цікаво як він то вирішить.
BOXER писав: як буш вирішувати то питання? бокс?
Чим тобі не вгодили? То ж не LPR чи ABS якийсь, ремса нормальний бренд выд ТРВ, тим самим вони продажы рятують і якість там атлічна, а у ТРВ зіпсували собі репутацію, тому і стараються над ремса і роад хаус.Денис писав: заднi тормознi колодки Rеmsа
Справа в тому що оригінальний доп.функціонал коштує неоправдано дорого. Але з фаркопом варіант замінників непроходить. Тому вже привезли б.у. фаркоп з польщі за 550 злотувок. Новий в нас коштує 17 000грн.BOXER писав:cat-yellow, я ж не за себе питаю)) мене такі велики машини не пруть. але знаю, шо Володя шукав семимісну, відповідно ціла машина народу, а багаж куди? от цікаво як він то вирішить.
супер!Zhdan писав: Після складання третього ряду в багажник ще влазить коляска (в складеному вигляді). Або два мішка цукру, бульби ...![]()
![]()
![]()
![]()
Посадка мега зручна. Поясничний підпір, регулювання в в трьох вимірах.Just be писав:Zhdan, а як посадка, зручно на тих сидіннях ? Бо виглядає як табуретка
Якби добре попросив, то Котяра би свого Мультівана продавpuzzo писав: hdan, паджеро вагон не розглядав? В експлуатації однозначно дешевша була б.
Хоча там третій ряд
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей