На разі терміново потрібно хром кільце руля 2101 (можна і весь руль)

Кругле дзеркальце від ранньої одинички

І щотки двірників

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
і самі щітки не ваз, то все від москвича( хіба та що остання на фото від 2106Drumandbasser писав: щітки двірників в мене є але повідки вроді не ваз
підходить, але фото в студію пліз!Fikus писав: в мене є дворнікі взборі 100 грн хочу
угу, але нажаль ціни в бариг такі, шо очі вилазятьLinux_Rock писав: Гарна. Бажаю знайти хороші деталі за норм ціну
мотор зробив?
чувак, ну вот ніколи не розумів твоєї ідеології щодо жигулів і їм подібного!? що ж получається:CheZZ писав: класичний набір приколів для ресто. Але такі проекти обмежені вузькими рамками і далі що - лишиться лише догляд та страх, щоб косяки не почали вилазити, а в таких авто це питання часу... Сам через це пройшов
так, радейко оріджінал, таке чорне йшло на експорт вроді, бо були ще сіріБодя писав: А радейко оріджінал? Тошо під панеллю, радіатор пічки? Як доречі пічка працює и ще небуло змоги провірити!!!
АКТУАЛЬНО окрім круглого дзеркальцяvitalya6575 писав:Доречі, може хто має на продаж якісь з/ч до Жигулів з "дідовських запасів" виробництва СССР, готовий купити за адекватним прайсом!
На разі терміново потрібно хром кільце руля 2101 (можна і весь руль)
Кругле дзеркальце від ранньої одинички
І щотки двірників
думаю давно про чорні н/з... ще до покупки машини марив купити жигулі на чорних номерах. але зараз важно не то шо знайти машину на чорних номерах - важко взагалі знайти саму машину в такому станіwinn3r писав:круто![]()
не думав зробити ше якісь фейкові номера старого типу(чорні з білими буквами) для фотосесій?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей