Сказати банальний рімпект чи так тримати - це не сказати нічого!
Дуже приємно бачити як людина, з любовю, взялася за таке...просто хочеться сказати дякую, що не повівся як більшість, не здав на металолом зі словами: " Добре хоч там пару рублів зо той блрухт дали".
Успіхів тобі. Не здавайся!!
Очам страшно, а руки роблять!!
Головне: час пройде і ти не пожалієш коли в гарну погоду виїдеш і проїдешся авто свого дитинства...
По ходу, інсталяція підвіски затримується, оскільки не виходить ніяк привезти зварщика, щоб той стакан приварив..
Зараз:
1.перемалював бак, інсталював його в багажник,
2.поставив нові ущільнювачі, вже нічо не тече в салон з дверей :)
3.довго й нудно регулював замки дверей, шось більш менш получилось, але та конструкція замків, то жистяк....
4.запресував на передню підвіску всі нові сайлентблоки.
5.позаливав мувільом всі закриті полості.
Хочу сьогодні купити лобовуху і інстальнути її з братом.
І ще: в похуках уплотнітєля крила, той шо уплотнітєль бризговика, той що гумка між крилом переднім і ланжероном, може хтось старі має, або знає дже нові продають..
Давно не писав... проект трохи тормозиться, роботи проводаться з меншим темпом, треба наверстувати :)
Стакан так і не підварив, ніяк не можу зварщика якогось привезти
Підвіска готова лежить в гаражі, чекає поки можна буде все інстальнути.
Що зроблено:
1.перемалював бак, інсталював його в багажник,
2.поставив нові ущільнювачі, вже нічо не тече в салон з дверей
3.довго й нудно регулював замки дверей, шось більш менш получилось, але та конструкція замків, то жистяк....
4.запресував на передню підвіску всі нові сайлентблоки.
5.позаливав мувільом всі закриті полості.
6.поставив нове лобове, думав, що тяжко буде, получилось на раз два :)
було:
процес:
стало:
ой, а чо ти місце під бак і запаску там жорстко завалив чорним? в тебе ж і так машина виключно вихідного дня. краще щоб воно все ідеально виглядало... чисто моє імхо. а загалом, як і казав, респект!!)
Цілий місяць без перестанку падає дощ, робота сповільнюється нажаль
якшо слабий дощ, то всерівно після робити сиджу збираю все докупи
Зрізав передні відбійники
нове лобове скло
проантикорив салон
інсталював бак
проблему відсутності ущільнювача крила(яке мені викинули майстри і сказали а [цензура] воно..) я вирішив ущільнювачем багажника:), оскільки нових таких не випускають
ліву сторону перед вже зібрав
пружина сток -3 витка +додав міжвиткову проставку, щоб не пробивало
залишилось перенести кріплення амортизатора нижче.
Перевернув знов машину, щоб заварити правий стакан нарешті
заодно одів кардан, вихлоп, коробку(поміняв в ній масло на нове, була нестача десь в літру :):):)
зібрав пильник і захист картера