yu-RA

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Абсолютно не згідний з Тобою, деяки люди Таврію машиною називають, но Я їм не кажу, що вони дурачки і вкладають в неї коштиAndre писав:всеодно не буде він автомобілем
Згідний, така середня швидкість в мене не вийде, але по рівню безпеки своєї машини Я впевнений і на ній можу поїхати в любий пункт назначення, дай бензин і візу і Я Тобі докажу, що вона доїде і через кордон її пустять, бо на кожну встановлену річ в мене є сертифікат - TUV CERT. :twisted:Andre писав:яким можна з'їздити в Париж і назад при середній швидкості 150 км/год
Це не коментую, бо вже відповідь написавAndre писав:щоб там нічого не поломалось чи не відвалилось, або не заклинило щось .. стопудово або перегріється, або карбюратор, або генератор, катушка, міст, кпп, фари, проводка, ремінь, радіатор, або ще якась срака-мотика - не витримає..
Наразі, Я капот відкриваю кожні 10 тис, щоб змінити масло, або таким як Ти показати як виглядає прямоток, бо ще не бачив :twisted:Andre писав:Печально но правда .. 4000 км без відкриття капоту - не реальне чудо
Доречі, Я то саме можу сказати і про твоє авто, Я на своїй машині заїхав на Тростян до підйомників, а Ти на своїй заїдешь туда, щоб нічого не відвалилось???? :box: Удачі на дорозіAndre писав:всеодно не буде він автомобілем, щоб там нічого не поломалось чи не відвалилось
Сідушка Рікаро, заварив на всі 100Andre писав:ну сідшка відламається на кріпленні
В мене універсал, можна залісти з салонаAndre писав:заклине замок в багажніку
Всю панель переробив і проклеяв безшумкоюAndre писав:бардачок впаде на коліна
Стоять нові, тільки помінявAndre писав:зломається тросік склопіднімача
Алюмініві наклідки JRAndre писав:злізе резинка на педалі щеплення
Там тяга стоїтьAndre писав:обірветься тросік ручки відкривання задніх дверок
Купив нові КольбенШмідтAndre писав:одному клапану стане впадло відкритись
Вона і так періодично не горить але на ходові якості вона не впоиваєAndre писав:перегорить лампочка заднього ходу
Читай тему з початкуAndre писав:Блін .. ну це ж так, ти ж не міг поміняти в автомобіля все...
2:221043 SW писав:Сідушка Рікаро, заварив на всі 100Andre писав:ну сідшка відламається на кріпленні
В мене універсал, можна залісти з салонаAndre писав:заклине замок в багажніку
Всю панель переробив і проклеяв безшумкоюAndre писав:бардачок впаде на коліна
Стоять нові, тільки помінявAndre писав:зломається тросік склопіднімача
Алюмініві наклідки JRAndre писав:злізе резинка на педалі щеплення
Там тяга стоїтьAndre писав:обірветься тросік ручки відкривання задніх дверок
Купив нові КольбенШмідтAndre писав:одному клапану стане впадло відкритись
Вона і так періодично не горить але на ходові якості вона не впоиваєAndre писав:перегорить лампочка заднього ходу
Читай тему з початкуAndre писав:Блін .. ну це ж так, ти ж не міг поміняти в автомобіля все...![]()
УРА! УРА! УРА!21043 SW писав:Ти ж знаєшь, що достатньо два рази постукати по ній і все паше. Ти ж писав, що це ЖИГУЛІІІІІ....Andre писав:от тобі і папандос.. хахаха
Підводячи пісумки, ми зрозуміли, що перемогла дружба :duel: :goss:
Та Я також знаю, що він там продаеться і він каже, що це Торгмаш але на їх офіційному сайті не написано, щоб вони виготовляли на КЛАСИКУ, тільки на передньопривідні машини. Тому питання: може це стандартні малюють??? Розмір такий самий, а на 2108 він більше ніж стандартний за розмірами :-k думаю, що робити???? :inv:ghost™ писав:Кульпарківської можна його взяти за 300грн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей