а також надибав в гаражі на завалявшіся діодики:

і недовго думаючи впіндюрив їх на підсвітку номерного знаку

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
давай)) відео знімем)Sluva писав:а ще краще давай в пятницю на зїзді фольц клубу похитаєм то все
кажись автомат. а шо, маєш трабли?Sluva писав:Чуєш,а в нього автомат чи той ацкій робот був?
де і коли таке відбувається?Sluva писав:в пятницю на зїзді фольц клубу
BOXER писав:де і коли таке відбувається?
http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=9BOXER писав:де і коли таке відбувається?
Та нє,в мене механіка,просто знаю що на Європейський ринок автомати не випускали,сюди йшли тільки роботи,а це кажуть взагалі дивна штука у виконанні Тойоти :)BOXER писав:кажись автомат. а шо, маєш трабли?
Домовились,тільки ти щоб приїхав,а то я припруся на япошці,а тебе нема і уяви що ваговоди зі мною зроблятьCAT писав:Sluva написав:
а ще краще давай в пятницю на зїзді фольц клубу похитаєм то все
давай)) відео знімем)
Sluva писав:Домовились,тільки ти щоб приїхав,а то я припруся на япошці,а тебе нема і уяви що ваговоди зі мною зроблять
в мене колєга має таку ж Королу на роботі і він в перший рік користування вже шось там міняв по гарантії в тому роботі....Sluva писав:Та нє,в мене механіка,просто знаю що на Європейський ринок автомати не випускали,сюди йшли тільки роботи,а це кажуть взагалі дивна штука у виконанні Тойоти
cat-yellow писав:так що, машину затестили, як на відео ?
Славік не приїхав на зльот! В останній момент написав шо його не буде... шось тут не чисто)))cat-yellow писав:CAT, результати тестів в студію, бо публіка трєбує!
На зльоті був,але на пассаті :) ,я щось завтикав з тим що ТО ще не зробивCAT писав:Славік не приїхав на зльот!
Та я знаю де він,просто треба ж свою дупу прикритиBOXER писав:Sluva, дати його номер тобі?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей