Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Mitsubishi Starion ESI-R 2.6 Turbo 1989
- RS
- Ім'я:Сєрий
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Турбіна на 90% вже адаптована до мотору. Турба від ралійного Галант-Ево VR-4. Буде стояти 2-ох режимнмй буст контролер з салону. На цю турбу режим 1) 0.8 Бар ( Економ , обкатка ) 2) 1.5 Бар :twisted: . Зараз в процесі шліфовка , проточка і балансування колінвалу , та підготовка голови - заварюються Реактивні клапани , та шліфується камера згоряння ( В результатіепер мотор не буде так сильно грітися , буде потужніший , але менш економний та екологічний ). Фото найближчим часом.
- Ambaluk
- Ім'я:Sergio
- Стать:чоловік
Нам шо робити быльше нема шо... ми шо реклама чи безплатний інтернет-журнал.. Все б/у ... і все робиться по знайомству...[/quote]
я тебе не питав шо тобі є робити а шо нема...а як нормального пацана за ціну, бо мені цікаво і людям. Якщо влом то так і пиши "ВЛОМ", нетреба тут ці гнилі постанови закідувати про дешевий журнал..
я тебе не питав шо тобі є робити а шо нема...а як нормального пацана за ціну, бо мені цікаво і людям. Якщо влом то так і пиши "ВЛОМ", нетреба тут ці гнилі постанови закідувати про дешевий журнал..
- Andre
- Ім'я:Andre
- Стать:чоловік
- Номер:ANDRE
- Контактна інформація:
я тебе не питав шо тобі є робити а шо нема...а як нормального пацана за ціну, бо мені цікаво і людям. Якщо влом то так і пиши "ВЛОМ", нетреба тут ці гнилі постанови закідувати про дешевий журнал..[/quote]Ambaluk писав:Нам шо робити быльше нема шо... ми шо реклама чи безплатний інтернет-журнал.. Все б/у ... і все робиться по знайомству...
Робиться в моториста Ростоцького. Реально быльше опозорився чим щось зробив, Вийшло так шо пацан женився ы бабла не мав. Почав робити двигло, його розыбрали почали шось лыпити а потым закынчились гроші і все зупинилось.. Иому і писати нічого...
ASO-motorsport
BORLA Ukraine
AMERICA UA
BORLA Ukraine
AMERICA UA
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей