ну я наприклад задоволений :) після 21093 класне авто на свої грошіsergey писав:Авто: Калина

Ага на радіоринку бачив таку книгу

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ну я наприклад задоволений :) після 21093 класне авто на свої грошіsergey писав:Авто: Калина
Вибиранеmastergid писав:А на вигляд досить таки непогане авто :)
А..я поняв, а що треба щоб бути в тому розділі?Бутилку веберу?mastergid писав:молодца тепер вперед в гараж в тюнінг
Я тоже так кажу, вікна всі електричні.mastergid писав:ну я наприклад задоволений :) після 21093 класне авто на свої гроші![]()
О!А ціна?mastergid писав:Ага на радіоринку бачив таку книгу
Нєа в мене база тіко впереді і без електрокермаsergey писав:Я тоже так кажу, вікна всі електричні.
mastergid писав:Припустимо фільтр поміняти на нульовик
Я колись то би ще робив, а зараз щось не дуже хочетьсяmastergid писав:коробку з нестандартними парами і рядами, двигло доробити
Можливо поставлю дроселя (Дроселя Михалічmastergid писав:В мене знайомий має 2110 карбову з трошки дороблениммотором 1.5, мені з ним ганятися кепсько
![]()
:) проїхали, дякуюMasterio писав:Забираю свої слова назад. А аффтара вітаю.
В тебе вроді інжекторsergey писав:Можливо поставлю дроселя (Дроселя Михаліч ) на сток валу.Просто ради експеременту
Да, дроселя від Тойоти 4ажеmastergid писав:В тебе вроді інждектор
Вітаю з ТАЗіком!! В неті скачай і роздрукуй собі!!sergey писав:Я що з ПК буду туда йти?В мене не ноутбук :)Може комусь не требато дайте
нуждающемуся :)
Дякую. :)DBF писав:Вітаю з ТАЗіком!!
Нє, знайду книжку :)DBF писав:В неті скачай і роздрукуй собі!!
Дякую. :)b_andriy писав:ВІТАЮ!!!
Кстаті, я добавив своїх 750 доларів які заробив в інтернетіb_andriy писав:П.С. А ви казали шо в неті заробити не можна
Роздрукуй.sergey писав:Я що з ПК буду туда йти?
Opelevod писав:Нарешті!!! ВІТАЮ
Дякуюslim_painter писав:ООО!!! sergey, Вітаю!!!
slim_painter писав:мені, як і більшості було дуж цікаво чим закінчиться твоя тема на 30ст.
Fobos писав:Кароче Серьога, ти паходу всьому форуму пиво винен![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей