Така панель, як є, самий збалансований варіант.
Нетреба ніякого аратюніху..

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
hrdrive писав:Майстри спочатку того не знали і пів години всю машину обшарили в пошуках![]()
hrdrive писав:Міняв фільтр масляний і повітряний - разом 110 грн.
Ну то машина не дорога в обслуговуванны :)hrdrive писав:це наконечники рульових тяг - 2 шт. по 110 грн і стійки стабілізатора - 2 шт. по 140 грн.
sergey писав:Ну то машина не дорога в обслуговуванны
hrdrive писав:Доречі амортизатори по 280 грн - оригінальні французи.
Роби щось з тим, то робили жабоїди для свого палива у них можна фільтр і 50 тисяч не міняти, я б тобі радив витягнути той фільтр в баку, поставити якийсь інший і замутити собі ще один десь.hrdrive писав:При спробі міняти паливний фільтр зіткувся з проблемою - його в мене нема. На рестайлових пижах він знаходиться в бензонасосі і міняється тільки разом з ним
У мене потік ще 15тис. назад, досі тримає і все з ним впорядку.hrdrive писав:задній аморт потік, але ще тримає і нестукає, тому думаю ще 2 місяці переїжджу.
Відключай абсорбер той, але ще напевно треба з мозгами бавитись, просто від’єднай трубку від нього і позатикай їх але добре, бо буде підсос в колекторі через то.hrdrive писав:Ще в попереднього власники зломався клапан адсорбера, який стоїть по дорозі між баком і коллектором, суть в тому що пари з баку відсмоктувалися, а цей клапан відкривався що 30 секунд на 1 секунду і смоктав ту пару
Це щось нереальне!!!hrdrive писав:А коли підняли машину на підйомник то прозрів - бак так деформувався, його просто всмоктало, літрів напевно на 10
ого... до мого Сітроена по 75 еуро 1...hrdrive писав:Доречі амортизатори по 280 грн - оригінальні французи.
як можливо, щоб амортизатор, корий потік ще досі тримав? тобто в ньому на порядок менше масла ніж в інших, і проїжджаючи "гребенку" вас не кидає як корову на льоді?Fobos писав:У мене потік ще 15тис. назад, досі тримає і все з ним впорядку.
І в мене нема паливного фільтра, але ж їзджу :)Fobos писав:hrdrive написав:
При спробі міняти паливний фільтр зіткувся з проблемою - його в мене нема. На рестайлових пижах він знаходиться в бензонасосі і міняється тільки разом з ним
Роби щось з тим, то робили жабоїди для свого палива у них можна фільтр і 50 тисяч не міняти, я б тобі радив витягнути той фільтр в баку, поставити якийсь інший і замутити собі ще один десь.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей