27c256 Контроллер зажигания, Газель ЗМЗ-4063

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
це помоєму любий програматор запрограмує, краватку впаяти і вперед єдиний мінус в онлайні не зашиєш, тре кожен раз до хати ходити, хоча якшо чимось написати лог можна за 2 рази норм настроїти запалювання.mastergid писав:27c256
в мене є прогер на колесахhitlos писав:е помоєму любий програматор запрограмує, краватку впаяти і вперед єдиний мінус в онлайні не зашиєш, тре кожен раз до хати ходити, хоча якшо чимось написати лог можна за 2 рази норм настроїти запалювання.
тут справа не в паяльнику блок управління старий як світ редактори хзvovka писав:я з паяльніком недружу.
не обовязково збирати на заводському допотопному блоці (я цього і нехочу, інакше би купив готове але то ацтойmastergid писав:логи теж треба мати чим той раритет писати
там ще є якісь ідеї як зі звичайного января зробити інженерник.. але то мені нафіг нетреба реально. підійде і так програмувати.Итак начнём. Для начала нам нужен Я7.2 от 16 клапанной десятки.
Первая проблема состоит в том что Я7.2 нужно давать сигнал зажигания на верхний ряд свечей на 9 градусов позже относительно нижних, которые руляться по своей карте зажигания.
придумано готове заводське рішення. але без можливості перепрошивки в нормальних умовах - воно неактуальне.DNK писав:а що за всі роки ще не придумано готових рішень?
vovka писав:хто що скаже з приводу ідей написаних по ссилці вище ?
десь писав ніби.. 1400$ + доставка 1800 грн + ше 100$ там одна даработка. ну і ше певно так раз потяне запалювання, масляний радіатор, карбюратор, впуск випуск, прибори деякі.tiko писав: скільки за двигун дав?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей