не на всіх версіяхandriy320e30 писав: там ж пневматика

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
не на всіх версіяхandriy320e30 писав: там ж пневматика
Lui писав: а за посадку згоден, свою опущу може теж круче стане
+1 я теж за S-lineantik писав: чому не взяти нормальні s-line?!
а пневма для чого? . ясно шо заниження на пружинах для джипа то сміхshaman писав: Я тут голову ламаю як машину підняти,бо бобік низенький караул, і іншу вибираючи дивлюсь щоб першою справою кліренс був повище
Я забив на пневматику, вчасно поміняв машину на іншу без неї оскільки через пару років вона перетворюється на викидання грошей. До всього- х5 шалено жорстка машина навіть на пружинах, а на пнєвмі взагалі міг бруківку рахуватиandriy320e30 писав: а пневма для чого?
бобік - низенькийshaman писав:[цензура], ви крім заниження про щось думаєте? Ви у Львові живете. Я тут голову ламаю як машину підняти,бо бобік низенький караул, і іншу вибираючи дивлюсь щоб першою справою кліренс був повище
може ти щось путаєш .пневматика дуже мяка в режимі комфорт . і жостка в режимі офроуд. по суті дорогі машини купляти то викидання грошейshaman писав: До всього- х5 шалено жорстка машина навіть на пружинах, а на пнєвмі взагалі міг бруківку рахуват
є тіліпончик того пацана?Zhdan писав: Хлопака який там робить може запропонувати і варіанти б\у. Таскає з розбірок з Польщі і реставрує за прийнятні гроші.
значить в мене неправильна пневма булаandriy320e30 писав: може ти щось путаєш .пневматика дуже мяка в режимі комфорт . і жостка в режимі офроуд
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей