ДАйошь инфо по тех. даным!!!
Что делалось?
0-100 -?
0-160-?
0-200-?
Даввления надува??
Обем,
Мощность мотора(л.с. НМ. об.)?
И тд. и тп. ....
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Що робилось? ще не доробилосьось і розказувати не буду, але для заміточки зауважу що 10К вже втопив в технікуKAVArnuy писав:Андре , может пришол час уже выложить инфу по мощности а то 12 страниц , а толку звиняйте за хамство -- ноль.:
Ти не забудь, що в мене стоїть стоковий воздухан, якщо поставики оригінальний конусник еліпсовидної форми К&N (200$) і збільшити січення в трубопроводах від турбін до інтеркулерів і назад, плюс потавити хороший бустконтролер то 420 конячок гарановано!RS писав:Та зробив би вже 400 коняк , а то шо 363 :?![]()
![]()
.
Да , а учитовая то что Мотор, етого авто не блещит надежностю а коробка так та вобще Ацтой... (не в обиду), то прийдется усилять все поагрегатно...21043 SW писав:І що на це скаже твоя коробка і гальма? Щоб нічого не сталось Я маю на увазі їх.
Було 1515кг - стало 1390кгCAT писав:Andre
а маса машини???
Гальма маю зпереду 4 поршневі а зізаду 2-ох поршневі. 4 канальний АБС,21043 SW писав:І що на це скаже твоя коробка і гальма? :lol: Щоб нічого не сталосьAndre писав:і тоді в момент натиску на кадило в машинки буде за 600 японських коників.op: Я маю на увазі їх.
Дивись обережно з тою штукою
-- ти не уважний, я ж пояснював раніше, що поршні, шатуни - ковані!KAVArnuy писав: Да , а учитовая то что Мотор, етого авто не блещит надежностю а коробка так та вобще Ацтой... (не в обиду), то прийдется усилять все поагрегатно...
Кулера стоковые??
360 л.с. ето на бусте 1 бар или 1.5 бара??
А что с выхлопом?? сток??
Andre писав:Було 1515кг - стало 1390кг
Андре в свому стиліAndre писав:В мене колись вже був неон, дякую. Я його на АйПетрі
розбив в Криму.А зараз всі рагулі їздять з неонами. Я навіть жигулі і москвич бачив. Не буду опускатися до їхнього рівня
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей