Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
да ні, там не обовязково включати поворот ібо там більше нема куда повертати) а в крайню ліву ти мав право виїжджати, бо згідно ПДР ти маєш право виїхати у будь яку полосу попутного напрямку пропустивши усіх учасників дорожнього руху яким ти можеш створити перешкоду. А от даішники не мали права стояти під мостом, оскільки ПДР забороняє запинку на та під мостом.veresen писав:Походу мав би 2 штрафа (поворотніки і проїзд перехрестя). Даєць нормальний попався.
Вони там якесь ДТП оформляли здається.Jarevych писав:А от даішники не мали права стояти під мостом
Я трохи бачив, странно но люди деколи попадаютьсяЙосип писав:де ти бачив ментів нормальних?
НеаЙосип писав:в теби що електропідйомників немає?
а смисл?veresen писав:обклейка авта вінілом в такий самий коллір
Грубо кажучи майже кожен елемент кузова треба перефарбовувати (там шкрубнуто, там царапнуто, там вмятинка). Є варіант перефарбувати за 10к грн, або обклеїти за 4-5к грн. Ну і на майбутнє камінчики не так страшні як з лако-фарбовим покриттям і якщо вже десь і шкрубнувся, то переклеїти той елемент набагато дешевше чим перефарбувати.BOXER писав:а смисл?
і де ти такі ціни находиш???veresen писав:перефарбувати за 10к грн
Може ти і правий, але над продажем ще навіть і не задумувався, тому все що робиться в машині, робидся для себе а не для передпродажного оформлення.Vitalik-first писав:чуш а є смисл?
То все в купі: Фарба + лак + грунт + витягування вмятин + відчистка від іржі де-не-де + робота і виходить на 9-10 тис.Jarevych писав:Якщо добре пошукати, то можна дешевше покрасити.
Спочтку наждачка 1000 (знімає жовтий шар пластмасси), потім наждачка 2500 (поправляє всі мілкі царапинки які зробила попередня наждачка. Фара стає матовою), а потім фінальною поліроллю для кузова. Полірував дрелькою з насадкою з паролона.nazarok1990 писав:чим полірував фари?
Покищо не буде. Вибачайhrdrive писав:veresen, я не бачу в списку свого улюбленого![]()
тепер будь готовий ті фари полірувати окжен місяць, ато і скоршеveresen писав:Спочтку наждачка 1000 (знімає жовтий шар пластмасси), потім наждачка 2500 (поправляє всі мілкі царапинки які зробила попередня наждачка. Фара стає матовою), а потім фінальною поліроллю для кузова. Полірував дрелькою з насадкою з паролона.
Знаю я ті байки про верхній захисний шар який здирається наждачкою, нема ніякого там захисного шару, то всьо туфта. Я вже 3-й тиждень їжджу і все гуд. Знайомий на Хонді полірнув і проїздив рівно рік, ледь пожовтіли, він їх знав полірнув і далі їздить.LEgEnDA писав:тепер будь готовий ті фари полірувати окжен місяць, ато і скорше
Кароче, я тебе обрадую... для обтяжки плівкою підготовка кузова ще більш мінінгітна, там мінімальний загон видно більше ніж після покраски. якщо готовий вкласти таке бабло за то, то удачі...veresen писав:То все в купі: Фарба + лак + грунт + витягування вмятин + відчистка від іржі де-не-де + робота і виходить на 9-10 тис.
то тільки робота і можливо матерали.veresen писав:обклеїти за 4-5к грн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей