Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Більштайни які саме замовили?четверті чи шості?rybkaandrew писав:+1 взагалі зовсім інший вигляд авто :)luav писав:.Найкрасивіший варіант для Омеги![]()
на рахунок стойок я не знаю...собі замовив більштейни + бліни зімерман + супорта збираюся міняти на 4-х поршневі (у виробнику ще не визначився) , тоді буду бачити як вона себе буде поводити на дорозі
![]()
то вже надумав ірмшери брати
+1FAST писав:мені мій більше подобається
давай свою тему і там викладай шо хочеш!!!! нєкрасіво такKost писав:В мене ось такі .Якраз і порівняємо ціну в різних поставщиків
ше в роздумахrybkaandrew писав:FAST, що на рахунок двигуна н7адумав ??? 5.7. ??
та став 3 + компресор і не парся сама серединка в омегах :)FAST писав:ше в роздумах
ОК.Я постараюсь свій флуд хоча б якоюсь користю в цій гілці відпрацюватиFAST писав:давай свою тему і там викладай шо хочеш!!!! нєкрасіво такKost писав:В мене ось такі .Якраз і порівняємо ціну в різних поставщиків![]()
rybkaandrew писав:та став 3 + компресор і не парся сама серединка в омегах :)FAST писав:ше в роздумах![]()
luav, так диски із перфорацією такі самі як у вас на фото (450 євро із пружинами ірмшер беу)
не знаюluav писав:.Окремо вартість 4 дисків яка?
340 євро з доставкою до Львоваluav писав:Вартість комплекту тих самих коні могли б відписати заради загального розвитку.Щоб люди знали"почом опіум для народа"
при наявності бабосів то не проблемаluav писав:А Фасту потрібно буде ще свапнути 3 літровий мотор.Що само по собі є архіпроблемно.
так не цікаво, а тюнінг... головне процесluav писав:Легше вже бумер взяти готовий.
340 євро?не так вже й малоFAST писав: 340 євро з доставкою до Львова![]()
при наявності бабосів то не проблема
так не цікаво, а тюнінг... головне процесluav писав:Легше вже бумер взяти готовий.
цілий донор набагото здешевлює проектluav писав:о двигуну:тільки мотор нормальний на 3 літра потягне 1,5 куе.А вам там доведеться ще ой як багато міняти.Я вже не згадую про реєстрацію машини.Тому 3 тис доларів при найкращих розкладахПро процес тюнінга:при всіх дороботках омега,на жаль, і близько не буде від того ж бумера.Бо опель не має що протиставити бумерівській багаторичажці та рядним шестіркам Це я,як власник омеги,зізнаюсь
FAST писав: цілий донор набагото здешевлює проект![]()
ти бачив як салатова омега з 4,0 валила на Чайці??і не розказуй про бумери, тема не про них
тяжкоKost писав:в 0 якшо постаратись)
Якщо порахувати,скільки доведеться перекидати речей,то там майже каркас від машини залишитьсяKost писав:просто з донора ще все розпродати + продати своє непотрібне те що зняв і можна вийти в 0 якшо постаратись)
я що вже бед лук присутній? :)Ziro-cool писав:дайош капот,
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 23 гостей