так і братиму - всім сенксwklef писав: 195/60 15 мав на увазі. Буде норм. Я впевнений.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
так і братиму - всім сенксwklef писав: 195/60 15 мав на увазі. Буде норм. Я впевнений.
До зіро кула заїдь на шиномонтаж. або маякни йому.AVP_6 писав: Ще може хто підкаже де найкраще купити цю резину
Ну, не знаю. На зиму юзаю 185/60-15. Мені мягко. Навіть задужеAVP_6 писав:от підійшов час брати резину (мушу купити десь завтра-післязавтра бо потім вже грошей не буде)
що порадите все таки - ставити на ті самі диски 195.60.15 (зараз стоять 195.55.15 зимові і дуже некомфортно і твердо), чи поміняти на 14 диски і взяти вищу ще якусь резину - скажімо 185/65 R14, а ці зимові можна лишити на тих 15 катках на зиму.
Єдиний мінус що прийдеться ше диски купувати, металеві не хочеться бо то на один раз по наших дорогах, а "титани" ще трошки грошей потягнуть, навіть бу.
А ну і питання яку все таки резину брати шоб була якнаймякша
може сама резина зимова мягка в тебе, та і плюс по європі всі колеса мягко їдутьAndrewK писав: На зиму юзаю 185/60-15. Мені мягко. Навіть задуже
Конті. Жорстка досить. Та в Європі лише минулий рік. До того ЛьвівAVP_6 писав: може сама резина зимова мягка в тебе, та і плюс по європі всі колеса мягко їдуть
та мені перевірили на алексі всю ходовку і сказали все гуд - нічого не потрібно мінятиT5-R писав: AVP_6, маю втулки стаба на перід. лемфордер. нові.
Я поставив по febi-нормT5-R писав:AVP_6, маю втулки стаба на перід. лемфордер. нові.
Скіки за роботу заплатив по заміні?Петро писав: Я поставив по febi-норм
Неправильно згадав параметри.Bugs_bunny писав: 175/65/14(завтра уточню чи правильно згадав параметри)
не влізе мені 70 висота ніяк на жальBugs_bunny писав: Правильно має бути 175/70/14
а мені всі цю преміорі радили і її буду брати все таки, на якісь білштейни чи шось такого плана грошех не хочеться тратити - ітак дружина то все по наших ямегах добє, вона так само як я їздить - просто прямо [цензура] на ями і швидкість не скидаєb_andriy писав: колега купив собі преміорі на комбо - казав більше ніколи в житті не купить такої
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей