хоч би якось пофа-факали що прямо біля мого дому таку фотосесію влаштували )))
які саме в тебе опорні стоять? вони крутяться на підшипнику, чи штоком стойки крутять?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Буду мати на увазі!Denzzzil писав:виглядає класно![]()
хоч би якось пофа-факали що прямо біля мого дому таку фотосесію влаштували )))
які саме в тебе опорні стоять? вони крутяться на підшипнику, чи штоком стойки крутять?
SS20 мастер. Якщо не помиляюсь то крутяться на пыдшипникуDenzzzil писав:які саме в тебе опорні стоять? вони крутяться на підшипнику, чи штоком стойки крутять?
Ніби вже працює. Як не буде видно зайди на зубило. Там також фото є.Black писав:Yurko_lab, у меня ни одна фотка (благодаря злым дядям из админов) не открывается затяни как нибудь по другому плиз.
щось також довіри не внушаютьhrdrive писав:Yurko_lab, а не повириває тих хомутів?
А чого їх має повиривати?hrdrive писав:Yurko_lab, а не повириває тих хомутів?
А в мене довіру викликає, тому що радився не з одною людиною на рах того. Пружини були Фобоси прогресивні (червоні) Перед на 2 витка зад на 2,5Mipo писав:щось також довіри не внушають
Yurko_lab які то пружини були і скільки витків загалом зрізав?
Дякую. Та як тобі сказати.Mu$daY писав:Ше коли на 09 їздив, постійно за нею оглядавсячотка така
жостко, мабуть?
ясноYurko_lab писав:треба просто все грамотно робити і тоді буде ок.
по трасі дуже відчутно, як краще записує повороти?Yurko_lab писав:Після порізки практично зникли крени кузова.
От якраз по трасі просто піпєц. В поворот входить як по рельсах.hrdrive писав:по трасі дуже відчутно, як краще записує повороти?
Saba писав:тему в тюнінг
Мерсі...Black писав:Saba, + 1 то же так считаю
однозначноSaba писав:тему в тюнінг
а що машина вже лежить на отбойниках? отбойники різані? і яка між ними відстань?Yurko_lab писав:Після порізки практично зникли крени кузова.
кожен день проїзджаю на тролейбусній і не бачу((( зато в себе під домом бачу )))TELESYK писав:практично щодня бачу твоє авто на Науковій, біля вул. Тролейбусної, гарне
ДякуюTELESYK писав:P.S. практично щодня бачу твоє авто на Науковій, біля вул. Тролейбусної, гарне
Не зрозумів питання?mikyjan писав:а що машина вже лежить на отбойниках? отбойники різані? і яка між ними відстань?
Дякую. Стараємось.Kost писав:саме стильне зубильце я б сказав тут) круто! респ)
продовжуй в тому ж дусі.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей