І коли в тебе час його крутити тоді є ?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
15тис сцеплення,які пружинки?Воно ходить 100 в того хто вміє на роботі їздити.А накладки зараз можна поміняти де двомассові реставрують,зоч керамічні Хоча як на мене то маркетинговий хід.
Навіть краще чим на новому виглядають.Там кстатії їх тількі 2.Ще корзина з сюрпризами.
Плотно сидіти і не хитатися в посадочних місцях.
В более новых бнв гниёт дно, как не странно..
чувак, мне всё равно на чём ты ездил или ездишь. Вот честно честно. Я говорю как знаю я. В семье было 4 ВАЗа. Все после 90-х годов. Это были самые безпроблемные машины. Потом началисьб/у иномарки и начались проблемы.САХАР писав: ↑П'ят, 26 квітня 2019, 07:39
Знаток машин по картинкам.Мне ты не расскажеш бо я ездил на 08-09-99 на всех годах и на 2105,06,07 некоторых.И то что ты на картинках видел я сам делал.И в 1994 году была последняя более менее 08,09.2106 закончились в 1993 на модели без молдингов.
Теперь по свежим сгнившим иномаркам .В Москве и Питере от реагентов сгнивает машина ща год,два.Вазов 07 там нет бо за месяц,два выгниет.Впрысковые Жигули были намного раньше,это ты их увидел в 2006 году
И тем не менее жиги, Таврии и прочие самары почему то всегда в одних руках по 10-20 лет.
Ну я просто не фетишизирую на авто , канфорт, точённые управляемасть, бизапаснасть итд
я нигде такого не писал, что от нолевика есть какой то реальный приход. Зачем ты утрируешь??САХАР писав: ↑П'ят, 26 квітня 2019, 15:56andreyclk, ну а цікавого що?Небилиці що фільтр 0 поставив і стало 200 коней,чи що распорку поставив і коли бьєш в бардюр потяне дві сторони.
Хочеш я видам трима реченеями більше корисної інфи?
Не поміняв ремень генератора вчастно-він попадає під моторний ремінь і рве його.Від чого гне клапана.Хто має два розподільчих вала там є балансир який зриває шпильку при ударі поршня о клапан.Ставиш все нове а йде похибка по роботі распредвалів бо на них може і часто провертає шестерню яка на гарячу посажена і візуально не побачиш того.Люди є роками їздять і не знають в чому проблема.Ото корисно і думаю мало хто знає,навіть мотористів.Що сцеплення сучасні корзини мають саморегулювання і тре зводити їх,також не знають 80$ сервісів і посилають людей за новою-це корисно.
ты лучше даже не пробуй, извини, но ты для меня потерян
было когда то Ралли 1000 озёр. И Жигули его вроде как проезжали. Одни из немногих. Коробка перебиралась за пол часа)) Всё остальное вообще не проблема)))andreyclk писав: ↑Суб, 27 квітня 2019, 10:42От Мені все рівно яке авто я і з ним впораюсь,Сахар то взагалі з закритими очима розберетьсяVETERAN писав: ↑Суб, 27 квітня 2019, 10:31Я так вважаю. А ще можу покластися саме на нього - якщо щось трапляється, сам можу з ним впоратися. А теперішні - взагалі якесь непорозуміння - кнопки міняють своє призначення, залежно від послідовності натискання. Причепили купу датчиків, які все міняють, не питаючи мене. Щось трапиться - тільки евакуатор до "майстрів", які мало усвідомлюють саму фізику процесів, а натреновані тільки на протоколи поведінки.
Що ти зробиш з вазом якщо коробка розсипиться? Якро кріплення генератора трісне,відірветься шарова на трасі в полі в ночі ?
Сама тяжка поїздка на 2тис км була на жигулю причому стан авто був досить хороший . А от по дорозі тупо розсипалась,керованість в коліях ніяка
никто этого не поймёт никогда.VETERAN писав: ↑Суб, 27 квітня 2019, 10:53А у мене була звичайна поїздочка більш, ніж на 6000км - зі Львова по березі Чорного моря аж до Грузії і далі - через Кавказ, по Росії біля П'ятигорська до Донецька, Луганська, Харкова і до Львова. І машину спеціально не готував - взяв наварні шини, які повністю стер на серпантинах і старий акумулятор від комбайна в багажнику. І тепер без проблем сідаю і валю чи до Берліна, чи у Відень на каву. Звісно, що було багато трафунків, але ніколи мене не везли на евакуаторі.
элементарно. сел и поехал.
а в случае старой инохламки не нужно, это не поможет))
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей