andriy320e30 писав: роби бмв турбо
ти тоже роби шось, а не пальцями по клаві товчи

я короче не вірю шо буде рх7... давай шось реальніше

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
andriy320e30 писав: роби бмв турбо
то шо власникам вазів треба тепер купляти редуктор від бмв бо він дешевший чим блокіровка на ПП ВАЗ ? :)andriy320e30 писав: тобі знов розказати шо до бмв за 350д редукторів з блокіровкою вагон які
турбіна і гейт вже їдеAnGeL писав: ти тоже роби шось, а не пальцями по клаві товчиі мені тре шось робити вже, бо люди сміються
![]()
але тут не про нас
а ти повір :)AnGeL писав: я короче не вірю шо буде рх7... давай шось реальніше
ротор турбо в стоці 280 )))andriy320e30 писав: на 300+конів але ніяк її неможу найти
а чим тобі мої редуктори з блоком за 350д не підходять почті вся україна на них їздитьvovka писав: вот нормальна блока на бмв за 500 фунтів б.у.
http://www.ebay.co.uk/itm/BMW-E36-E46-M ... 3a7a28564a
покажи мені хоть одну роторну рх в україні ?vovka писав: ротор турбо в стоці 280 )))
але нерозумнеvovka писав: то буде сміле рішення якшо воно матеріалізується.
поки що небуду, а то ще куплять не ті хто треба )) є. може данко покаже )))andriy320e30 писав: покажи мені хоть одну роторну рх в україні ?
тюнінг завжди нерозумне рішення ))) тут мислять серцем а не розумом )))) думаєш бмв турбують розумні люди ? та я би ліпше хату построїв чим 8 секундне бмвandriy320e30 писав: але нерозумне
ті шо стрроять 8сек бмв мають роші і на хату :)vovka писав: та я би ліпше хату построїв чим 8 секундне бмвале всі ми трохи хворі ))
http://www.drive2.ru/cars/mazda/rx_7/rx_7_fc/starshoj/andriy320e30 писав: покажи мені хоть одну роторну рх в україні ?
Rosko,andriy320e30 писав: Дом строю, хотя готовая вилла на Гоа дешевле
ну вот а кажуть ротори недовговічні.. перебраний на 154к миль.. то під 250к пробігу. я думаю більш ніж достатньо. а вбити можна і за 100км якщо задатися ціллю.Мотор перестроен и street-портирован на 154К миль
хочу мустанг, блек джек і шлюхDanko писав: хочу 400+
як вклине то є варіанти:andriy320e30 писав: ротор в мазді як вклине то мотор викинути разом з машиною.
звідки ж в тобі стільки агресії, що ти навіть гумору вже не бачиш?Danko писав: Apokalipsis,так то да. Але єдина відмінність між тобою і мною, це те що ТИ ПИ...ДИШ, А Я МІШКИ НОШУ... поняв намьок?
Зараз переглядають цей форум: Bing [Bot] і 13 гостей