Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
21099
- Orest
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Пояснюю на хлопский розум: стронгер це маленька труба вона виглядає як каталізатор, всередині має прорізи по спіралі вони закручують гази і прискорюють вихід газів з вихлопу! або (струмініца), може так зрозуміліше буде.
Тепер по друге: чіп це така річ яка допомагає налаштувати весь механічний тюнінг двигуна і вихлопу! ТОБТО прошивка мозгів під все те що ви ставите на свої машини! Тепер, щоб вам було зрозуміліше: чи є сенс ЧІНУ коли машина стокова!, от коли хочаб є правильний вихлоп ви зробили заміну розпредвалу змінили передаточне число коробки або можливо перебрали мотор і засунули глобальніший тюнінг в нього ОТ тоді сенс Є!!! А так вас просто розвели на гроші! Особисто в мене машина без всяких там ЧІПІВ завертала спідометер! Тепер нарахунок червоної лінії тахометру: мотор є спроектований так, що свою максимальну потужність він розвиває далеко до неї! От коли є механічні втручання в мотор тоді є сенс бо ви змінююте обертовий момент двигуна тоді треба його налаштувати! Зрештою я хочу вам пояснити, щоб ви не викидали гроші на вітер, а використовували їх правильно!
Denja, а що я написав такого, що тивважаєш НЕРЕАЛЬНИМ!!! І сайт тут якраз для таких дискусій!
Це все,що я написав вище, зроблено в моїй колишній машині моїми силами і силами мого друга якому я її продав!
S_V_B написав (Denja, зубило справді гарне в нього, щодня бачу))) ну шо зробиш архітектори не механіки)))) От щоб ти знав намайбутнє, Архітектори мислять просторово і перед тим як щось зробити 10 раз добре подумають, щоб такі як ти S_V_B могли впевнено ходити і не думати, що стеля впаде на ГОЛОВУ! Бо не має права на помилку НЕ МАЄ! А механікі 10 раз зламають а на 11 зрозуміють, що треба було спочатку подумати і неє__тись 10 раз! Ну правда не всі!
Тепер по друге: чіп це така річ яка допомагає налаштувати весь механічний тюнінг двигуна і вихлопу! ТОБТО прошивка мозгів під все те що ви ставите на свої машини! Тепер, щоб вам було зрозуміліше: чи є сенс ЧІНУ коли машина стокова!, от коли хочаб є правильний вихлоп ви зробили заміну розпредвалу змінили передаточне число коробки або можливо перебрали мотор і засунули глобальніший тюнінг в нього ОТ тоді сенс Є!!! А так вас просто розвели на гроші! Особисто в мене машина без всяких там ЧІПІВ завертала спідометер! Тепер нарахунок червоної лінії тахометру: мотор є спроектований так, що свою максимальну потужність він розвиває далеко до неї! От коли є механічні втручання в мотор тоді є сенс бо ви змінююте обертовий момент двигуна тоді треба його налаштувати! Зрештою я хочу вам пояснити, щоб ви не викидали гроші на вітер, а використовували їх правильно!
Denja, а що я написав такого, що тивважаєш НЕРЕАЛЬНИМ!!! І сайт тут якраз для таких дискусій!
Це все,що я написав вище, зроблено в моїй колишній машині моїми силами і силами мого друга якому я її продав!
S_V_B написав (Denja, зубило справді гарне в нього, щодня бачу))) ну шо зробиш архітектори не механіки)))) От щоб ти знав намайбутнє, Архітектори мислять просторово і перед тим як щось зробити 10 раз добре подумають, щоб такі як ти S_V_B могли впевнено ходити і не думати, що стеля впаде на ГОЛОВУ! Бо не має права на помилку НЕ МАЄ! А механікі 10 раз зламають а на 11 зрозуміють, що треба було спочатку подумати і неє__тись 10 раз! Ну правда не всі!
- S_V_B
- Стать:чоловік
- Номер:0990
Re: 21099
Тут я з тобою не повністю згоджуюсь.......Orest писав: от коли хочаб є правильний вихлоп ви зробили заміну розпредвалу змінили передаточне число коробки або можливо перебрали мотор і засунули глобальніший тюнінг в нього ОТ тоді сенс Є!!! А так вас просто розвели на гроші!
Orest писав: ви зробили заміну розпредвалу змінили
тут хоч не хоч а чіп потрібно робити.... тому що при заміні розпредвалу потрібно змінювати впуск як мінімум......
А тут привязки до чіпу я небачу ніякоїOrest писав:змінили передаточне число коробки

До вихлопу я шось не дуже вкурив що дає чіп)))Orest писав: чіп це така річ яка допомагає налаштувати весь механічний тюнінг двигуна і вихлопу!
І взагалі що таке чіп на мою думку, з заводу авто виходить з обмеженими характеристиками тому що авто експлуатується в різних регіонах за різних погодніх умов, плюс є якісь стандарти викиду вихлопних газів і ще багато всяких нюансів. Роблячи чіп-тюнінг тим самим змінюєш припустимо подачу паливної суміші ...... так як ти сказав
от подумай сам якщо змінити впуск, нехай ми будемо мати втрати на ресурсі і забємо на ту екологію , ТТХ зміняться????Orest писав:От щоб ти знав намайбутнє, Архітектори мислять просторово і перед тим як щось зробити 10 раз добре подумають
P.S. шось я так багато написав з просоння)))) якщо шось не так сильно ногами не копайте

- S_V_B
незнаю не механік))) але можливо тобі попадались хренові механіки???Orest писав:А механікі 10 раз зламають а на 11 зрозуміють
- Denja
- Тюнінг клуб
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
Паук - тільки якшо стоїть каталізатор і є лишні гроші. На сток двігло ефект непропорційний з витрачиними коштами.Orest писав:А найголовніше з цього, що я скорше написав це паук, сцепа, куліса і розпорки все решта панти! А майже забув будеш мати рублі постав диски R-15 ефект приголомшевий і ніяких усилинь рульової не требе, будеш входити в повороти як праска ПРОВІРЕНО!
Сцепа - тільки якшо вже підходить стокова. На заряжені треба ставини вже підсилену, а це явно не сакс.
Куліса - на любителя і тільки в парі з карданчиком.
Розпорки - так
15 тапки - знов ж таки на сток двігло тяжкувато буде.
Ксенон - явно не в проспорт. Хоча і там буде світити набагато краще чим в стоку. Краще вже до хелли модульної докласти.
Чіп - полюбому буде краще чим на заводській прошивці.
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...
- Тарас
- Ім'я:Тарас
- Номер:2522
- Контактна інформація:
тобто ефекту взагалі не буде відчутно чи буде, але слабий?Denja писав:Паук - тільки якшо стоїть каталізатор і є лишні гроші. На сток двігло ефект непропорційний з витрачиними коштами.
Denja писав: в парі з карданчиком

не бачив такого є якісь ссилочки?Denja писав:Краще вже до хелли модульної докласти.

факт, економніша сталаDenja писав:Чіп - полюбому буде краще чим на заводській прошивці
Відеоспостереження та охоронні сигналізації
096 333 92 29
ntnet.com.ua
096 333 92 29
ntnet.com.ua
- Denja
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
слабийТарас писав:тобто ефекту взагалі не буде відчутно чи буде, але слабий?
Ставиться між коробкою і кулісою. Заводський має конструктивний люфт, ставиться Калинівський.Тарас писав:в парі з карданчиком
шо то?
забий в гуглі.Тарас писав:не бачив такого є якісь ссилочки?
- Orest
S_V_B ти вчитуйся уважніше, що я написав! А тепер подуй в трубочку, а потім в шланг і ти зрозумієш до чого тут чіп!
Denja 15-ті диски стояли на моїй машині з 1-го дня виїзду з салону! Нічого їй не тяжко просто все від прокладки залежить!!!
Зараз пробіг машини 100тис. ібула заміна опорних і стойок на 70тис. про резинки ходової не говорю!
Тепер куліса- це обовязковий елемент при зміні настройок і при активному стилі їзди! Насамперед підвищується чіткість і швидкість переключання!
Тепер ксенон, ти маєш, щось протів проспорту чи так просто попіз__ть!
Сцепа
- перший раз чую, що її треба міняти коли стара згоріла це тепер якісь нові правила!
На рахунок павука повна х_йня ніразу не чув, щоб в спортивній машині лишали каталізатор!
Навіть на моїй субі всі сейоз ні виробники вихлопу передбачуть каталізатор тільки по вимогах екології!
Чіп може й краще від заводської прошивки але сенсу не бачу його коли машина стокова, а коли планується тюнінг машини то така деталь як розхід відходить на задній план!
Одним словом кожен дроче як хоче!
От і ДРО__ТЬ, по свому, я просто помогти хотів і НЕРОЗРАХОВУВАВ, що ви мене послухаєте!
Denja 15-ті диски стояли на моїй машині з 1-го дня виїзду з салону! Нічого їй не тяжко просто все від прокладки залежить!!!

Тепер куліса- це обовязковий елемент при зміні настройок і при активному стилі їзди! Насамперед підвищується чіткість і швидкість переключання!
Тепер ксенон, ти маєш, щось протів проспорту чи так просто попіз__ть!

Сцепа

На рахунок павука повна х_йня ніразу не чув, щоб в спортивній машині лишали каталізатор!

Чіп може й краще від заводської прошивки але сенсу не бачу його коли машина стокова, а коли планується тюнінг машини то така деталь як розхід відходить на задній план!
Одним словом кожен дроче як хоче!
От і ДРО__ТЬ, по свому, я просто помогти хотів і НЕРОЗРАХОВУВАВ, що ви мене послухаєте!

- S_V_B
дути в якісь трубочки бажання немаєOrest писав:А тепер подуй в трубочку, а потім в шланг і ти зрозумієш до чого тут чіп!

я вважаю що цей форум є створений для того щоб сперечатись на тему тюнінгу і з досвіду людей які сперечаються, і дійти найоптимальнішого варіанту.Orest писав:я просто помогти хотів і НЕРОЗРАХОВУВАВ, що ви мене послухаєте!
P.S.
наведи цитату своїх і моїх слів, можлив справді щось пропустив або незрозумів........ інакше я твої слова вважаю не обгрунтованими....Orest писав:S_V_B ти вчитуйся уважніше, що я написав!
- Denja
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
Orest,
З цього місця можу сприйняти як образу і вліпити жовту картку, плюс ше одну за трубочку з шлангом. Попрошу дотримуватись мінімальної етики в спілкуванні! На рахунок проспорту - лайно китайське! Якшо Ти вважаєш його еталоном, краще більше не відписуй в цій темі - шкода людей які Тебе послухають. Не навязуй людям хибні поради і не сприймай це як образу. Тобі невистарчає досвіду в даній галузі, Тому краще непродовжуй дискусію.Orest писав:Тепер ксенон, ти маєш, щось протів проспорту чи так просто попіз__ть!![]()
- Orest
Та нічого образливого я ненаписав і образити не хотів просто пояснити хотів! Своїм результатом доводки своєї колишньої машини і тим як вона їхала я дуже задоволений! Мій найліпний час на R15 дисках ,18:26 та 17:86! Тут можна говорити і підказувати по різному, але кожний власник повинен послухати різні точки зору і різні варіанти, а не навязування своїх суперових думок (Denja,S_V_B), тому треба поважати і мою думку і спосіб даводки! Зрештою він сам повинен вирішити свій подальший крок а не ви і не я!
Тепер, ще раз нарахунок чіпу! Моя думка не вигадка а доведений факт, більше читати треба або просто цікавитись! Такі люди як Романєнко І.І, Білик С. , ралійна команда АТ Racing, або зайдіть на сайт www.club-subaru.com тай багато інших професійних людей повторять вам те саме, що немає сенсу чіпувати базову машину, бо нема попросту підщо! Зрештою власник так і так вже чіп поставив от і дискусії немає! А жовта карточка це як ЯбІДАТИ В САДІКУ!
Тепер, ще раз нарахунок чіпу! Моя думка не вигадка а доведений факт, більше читати треба або просто цікавитись! Такі люди як Романєнко І.І, Білик С. , ралійна команда АТ Racing, або зайдіть на сайт www.club-subaru.com тай багато інших професійних людей повторять вам те саме, що немає сенсу чіпувати базову машину, бо нема попросту підщо! Зрештою власник так і так вже чіп поставив от і дискусії немає! А жовта карточка це як ЯбІДАТИ В САДІКУ!
- Denja
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
Це як попередження про можливу "відпустку"...Orest писав:А жовта карточка це як ЯбІДАТИ В САДІКУ!
Все Ти говориш правильно на рахнок чіпу, тільки є різниця одна величезна. Зараз Ти як власник суби думаєш, а обговорюєш ВАЗ. Так от на відміну від суби в заводський прошивках ВАЗів багів просто забагато...
На менших колесах міг би скинути до 0.2 сек.Orest писав:Мій найліпний час на R15 дисках ,18:26 та 17:86!
- Orest
"багів" може розясните, що це і з відки воно росте а то я, щось недогнав зміст цього слова!
"(Зараз Ти як власник суби думаєш, а обговорюєш ВАЗ.)" Можливо й так,але в мене точка зору нарахунок чіпу сформувалась ще за довго до того як я купив SUBU! Найбільший ефект чіпу тоді коли машина має наддув, а от коли вона щей дизельна то там найбільше відчутно прибавку К.С.!
"(Зараз Ти як власник суби думаєш, а обговорюєш ВАЗ.)" Можливо й так,але в мене точка зору нарахунок чіпу сформувалась ще за довго до того як я купив SUBU! Найбільший ефект чіпу тоді коли машина має наддув, а от коли вона щей дизельна то там найбільше відчутно прибавку К.С.!
Востаннє редагувалось Нед, 20 липня 2008, 12:48 користувачем Orest, всього редагувалось 1 раз.
- antik
- Ім'я:Антоха
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 1 раз
Orest писав:"багів" може розясните, що це і з відки воно росте а то я, щось недогнав зміст цього слова!

Баг (англ. bug — жук) — жаргонное слово, обозначающее ошибку
Три речі, на яких чоловік не повинен давати їздити - на собі, на своїй жінці та на своїй машині
- Тарас
- Контактна інформація:
Згідний, я прошивав не з метою гонок (поки що...), а з метою полдегшення їзди і економії. оскільки я багато їжджу по місту ,то вшили мені "економ-динамік". П"є моя 99-а до 8 л, по трасі в р-ні 6-7, на стокові пила 7,5-9,5antik писав:Зараз Ти як власник суби думаєш, а обговорюєш ВАЗ. Так от на відміну від суби в заводський прошивках ВАЗів багів просто забагато

Всім учасникам дискусії дякую за порпади, до яких прислухаюся уважно

Отже в планах нижня розпорка, куліса і каліновський карданчик...
096 333 92 29
ntnet.com.ua
096 333 92 29
ntnet.com.ua
- Тарас
- Контактна інформація:
отаку підсвітку трошки змінив...цікавить шось про щиток приладів: бачив на Зеленій "накладки". Варто їх ставити і чи не будуть прилади брехати після того як стрілки познімати?
- Вкладення
096 333 92 29
ntnet.com.ua
096 333 92 29
ntnet.com.ua
- Тарас
- Контактна інформація:
по-перше: вони заширокі були (з машиною купив)antik писав:зачем молдинги с дверей поснимал
по-друге лента, на якій вони кріпились чи то на сонці, чи галіма була, короче відставала. От і думаю чи ставити нормальні чи залишити так як є, тобто питаю порад.
096 333 92 29
ntnet.com.ua
096 333 92 29
ntnet.com.ua
- Тарас
- Контактна інформація:
мені так багато хто казавHITMAN писав:Лишай так як є , так ліпше виглядає!

096 333 92 29
ntnet.com.ua
096 333 92 29
ntnet.com.ua
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей