БИМЕРАСТИЯ, к стати, тоже как РАК, не лечится, и как СПИД, передаётся... В общем не будем о плохомdiesell писав: ТАЗОДРОЧЕРСТВОМ!

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
БИМЕРАСТИЯ, к стати, тоже как РАК, не лечится, и как СПИД, передаётся... В общем не будем о плохомdiesell писав: ТАЗОДРОЧЕРСТВОМ!
Куды я попал ? Выньте меня гот сюда. СРОЧНО!!!!!!!!!!!!!!!!!diesell писав: Бимерастия-это нормально!
Вот вот! Вали на фиг в свою песочницу и не лезь со своим дыбилизмом к нормальным людям в борт! Забирай свои какашки!Infernal One писав: Куды я попал ? Выньте меня гот сюда. СРОЧНО!!!!!!!!!!!!!!!!!
можливотре було викликати поліцію
нє, міняти не требаsashanova, крило нуна менять или рихтанется?
мого кума вже другу машину там "підбили", то казали записи з камер дадуть тільки поліціїLiuskywalker писав: Камер там нема ?
ну я так тоже збиравсяАле важіль я би міняв в той же день як помітив стук.
коли типу короткочасно нажимати типу "моргаєш" дальнім -воно горить, а в фіксованому положені чомусь ніА ти впевнгений, що це підрульовий перемикач не працює, а не запобіжник на дальнє?
вмятину на крилі витягнув сам, за 5 секунд... великим радянським унітазним вантусомтепер тре буде витягувати вмитину за власні бабоси
получається шо на машині їздять плавно, акуратно, не крутячи мотор... при таких умовах 2 літри масла на 8 тисяч то багатоsashanova писав: Розхід по трасі в районі 8л, місто -тверда десятка,
до якого року?,в нових 1л з заводу пишуть доливатиT5-R писав: технічно справний двигун БМВ, масла не бере!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей