Rosko писав: а вольво гуд танк
Гуд то гуд, але де на нього він запчастини буде шукати? То ж кінець 70-х, його треба в музей ставити

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Rosko писав: а вольво гуд танк
Shpioner писав: Та нашо йому той танк, якщо існує Сієра і Ескорт
Rosko писав: краще йух в руках чім ця мазда у власності.
Gleyf писав: формула 1
600-700$ і то мінімумGleyf писав: на днях буде майстер скаже ціну того всього
Gleyf писав: Сьогоднішній день пройшов не зря розібрав ходовку все ціле шарові і рулеві наконечники нові,але відсутній стабілізатор взагалі + стойки в маслі скоріш за все потекли, сайленти цілі окрім того що на кузові він під заміну
гайку з шруза не міг відкрутити щоб замінити гранату погнув 3 палки 2 воротка так і лишив по кпп всі передачі є але мабуть куліса неправильно настроєна бо коли включится наприклад 2 передача то не вибиває і іде плавно але включаєтся воно раз на раз просто так якби іх нема по мотору думав все вже жопа повна але приклав газету вона вся в сажі масла не знайдено пішов до двигуна ледве відкрутив свічі і то одну не відкрутив вони тут ще з заводу зазори на них такі що можна пхати викрутку свічі дуже чорні і без масла тобто двигун масла не ість звідки дим був або деколи є незнаю давав просиратись кілька раз газета суха але в сажі свічі також,тече сальнік трамблера уже зняв закажу новий так же і свічі і провода ВВ ніколи не мінялись омотані ізолентою тримаются на чесному слові мабуть глючить якись датчик мап або темпаратури або дросльної заслонк що виходить такий перелив,ще чучуть масла в воздушному фільтрі було але кажуть то не страшно і буває через сапун попадає деколи
по кузову здер кусок порога на днях убуде майстер скаже ціну того всього і від того вже буду відштовхуватись пороги арки і пару лаок на кузові буде однозначно плюс кріплення сайлентів ричага блище до водія приварено треба переробити по людськи бо випресувати його буде неможливо
підтримую, то пздц таке читати!AnGeL писав: сломал моцк чуваг, став коми бо то пздц
я в шоці, в мене гума на мітках, можу тобі віддати, правда р16 :)Gleyf писав: формула 1
коли вже на форумі почнуть банити за граматикуzinkevych писав: то пздц таке читати!
Потрібно Фаріон дати права модератора !shpila писав: коли вже на форумі почнуть банити за граматику
Ти б якийсь клуб організував...з лозунгом " автомазохісти, всіх областей соєдіняйтєсь"Gleyf писав: буде ставити інший мотор і най робить що хоче мене вже не волнує він
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей