да не так і далеко - всього навсього нада заїхати до циган на той вже лігендарний сервіс і там на коліні добацают всьо шо нада шо даже СТ буде атдихатиTaras:) писав: але зваж така фієста гарна, твоїй до неї далеко

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
да не так і далеко - всього навсього нада заїхати до циган на той вже лігендарний сервіс і там на коліні добацают всьо шо нада шо даже СТ буде атдихатиTaras:) писав: але зваж така фієста гарна, твоїй до неї далеко
хто-де такі?Felix писав: заїхати до циган на той вже лігендарний сервіс
Не зменшиться, це така резинаbodik01 писав: Після обкатки, шум має трохи зменшитись.
По відчуттях вона мягша за мою 15" 195\50. Вага 17-ток в тому розмірі практично однакова, і немає значення, ранфлет чи ні, орієнтовно 9.3кг. Купив дану модель, бо ціна смачна.BOXER писав: ранфлети то печаль, резина тіки для ідеальної дороги, мав таке щастя я... шей важкі ппц були. яка вага звичайної резини?
Так, супорта та барабан в червоний просяться. Міняти гальма поки не бачу сенсу, оскілки потужність не збільшую, а от виділити, то інша справа.andrew писав:bodik01 я б почав із заміни гальм.. а то диски великі. а тих міліпіздриків навіть не видно... це то я про суппорта![]()
![]()
П.С. Ззаду що барабани???
цього точно не треба...bodik01 писав: супорта та барабан в червоний просяться.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей