накачене око профісіоналаMiss Mercedes писав:це ти такі помічаєш , я на такі не дивлюсь...Мені шкода такі машини, і їх власників

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
накачене око профісіоналаMiss Mercedes писав:це ти такі помічаєш , я на такі не дивлюсь...Мені шкода такі машини, і їх власників
ти ше багато чого не розумієш по твому опису.........Miss Mercedes писав: тут я так зрозуміла спор іде про те в якому розділі має бути авто, а не які саме стокові чи не стокові елементи є в омег..Я в загальному сказала ....я думаю 40 % форумчан мають ту розпорку та інші прибамбульки які ви називаєте супер тюнінгом - то що всіх їх перенести у розділ тюнінг??
Скажу так:то саме вебасто-тюнінг,бо доводиться робити серйозне втручання в різні системи авто.Хоча це тюнінг,який скерований не на ходові якості і швидкість,а на комфорт :)BOXER писав:Miss Mercedes писав:перфорованими цимерманами по колу або розпоркою пердніх стаканів
це для тебе не елементи тюнінгу?може ти не знаєш, шо це таке?
![]()
Miss Mercedes писав:Але на мій погляд тюнінг - це коли ти помічаєш машину здалеку
95% машин з теми про рагульський тюнінг помічаються здалеку![]()
Дякую.Постараюсь скоро нові фото виложити :)Apokalipsis писав:luav, так і я про то ! шо кожна маленька доробка дуже радує!
молодець! я підтримую твій стиль, комфорний седан(універсал) ракета :)
А чому я маю погоджуватись або ні?Ваша думка-це просто думка.Ви її висловили.ОК.На жаль,не зовсім аргументовано:наприклад,у Фаста на машині є це,це і це.Що робить цю машину тюнінгованою і цікавою :)Miss Mercedes писав:дальший діалог вести смислу не маю...
Для мене ваша омега - звичайна комфортна сімейка і більш нічого ...Це моя думка з якою ви можете погоджуватись або не погоджуватись...
я знаю що є у Фаста на машині...А ви можете прочитати його бортовик і т акож дізнатися і порівняти для себе чим ж його машина мені так подобається і чого не має у вашійluav писав:На жаль,не зовсім аргументовано:наприклад,у Фаста на машині є це,це і це.
Я теж продивлявся і бачив її вживу.Так і не побачивMiss Mercedes писав: я знаю що є у Фаста на машині...А ви можете прочитати його бортовик і т акож дізнатися і порівняти для себе чим ж його машина мені так подобається і чого не має у вашійЯ шо секретарка шоб переписувати по 20 раз?
rybkaandrew писав:luav, Володя ще бракує дзеркал штейметц!!! :)
тим паче на караваніluav писав:Є такий момент.Але там так само і ньюанс,що вони є меншими за розмірами від штатних,що значно погіршує обзорність.Спілкувався з людьми,які їх поставили.Саме це мене найбільше стримало.Зовнішній вигляд-клас,але щось дуже втрачати в комфорті не хочеться.Та й ще втрачати в комфорті за таку ціну
Ну караван любить речі потужні.Ті самі тоненькі диски не дуже мають вигляд на ньому.По дзеркалам така сама ситуація.rybkaandrew писав: тим паче на каравані![]()
П.С. я от хочу собі ставити від рестала , шукаю на разі......
Наскільки відчутна по наших дорогах різниця між 18 і 16?18 не планую ставити.Просто їжджу наразі на 16.А 17-проміжний варіант між 18 і 16.Ви їздили на тих і на тих.Тому цікава ваша думка.Це все на стадії роздумів,бо львівська бруківка таки відбиває бажання в великих дисках,а по трасі їжджу рідко :)rybkaandrew писав:luav, я за ірмшер!! :) 18" рулять ,але не надовго
Здоровий глузд підказує,що варто лишатись на 16 дискахrybkaandrew писав:luav, скажу так : 18" для омеги не відчутна різниця із 17" , однак 15" і 16" явно краще по всіх параметрах , машинка стала краща на розгін , не відчутно всі тріщинки на дорожному полотні і т.д. раджу або 16" або вже 18" , но ніяк не 17" то не золота середина , бо 18" так само веде себе на дорозі як 17" а вигляд кращий 100 %тим більше ірмшер!!!
з часом проходить ......... тішишся виглядом а потім афігеваєш мягко кажуче від комфорту на 16" дискахluav писав:.Я боюсь без зубів на 17-х дисках по львівській бруківці залишитись :) Не знаю,чи готовий заради зовнішнього вигляду так страждати![]()
Щось давно не відписувався,тому доведеться піднімати тему і отимувати нову порцію критикиluav писав:Багато людей хотіло почути про мою машину,тому доведеться таки створити окрему тему,щоб не флудити скрізь.
http://www.drive2.ru/cars/opel/omega/omega_b/luav/
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей