саме так:)hrdrive писав:Pioneer, червоний мат - плівка?
блін хочу купити поперечки на дах і кріплення для лиж але шось такі ціни загинають хто підкаже де за нормальні гроші можна взяти???
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
саме так:)hrdrive писав:Pioneer, червоний мат - плівка?
класна рішоткаPioneer писав:фот шо я нині отримав
пластеліннаandy_m писав:Pioneer, вона шо картонна?![]()
![]()
давай докінчуі на пш пш пш і ставимTOXA писав:жесть...)))))))))
в Сеата двери полностью легко разбираются? ато в Шкоде все на заклепкахPioneer писав:зашумив дві передні дверки
ну да в інакших це просто но точно не в леона, там і гвинти і купа защолок + відкручуєш обшивку зразу відкручується рейка по якій їздить скло + всі замки аербег ітд на пластмасовій обшивці, людина яка мені допомагала їздить на шкоді коли я приїхав ми думали що там все таке саме і проблем небуда але окуїли коли почали розбирати, на всіх форумах сеата леон пишуть сама геморна машина по розборціantik писав:в Сеата двери полностью легко разбираются? ато в Шкоде все на заклепкахPioneer писав:зашумив дві передні дверкинужно высверливать млин....
роблю сам з другом, він займається тюнінгом і автозвуком продаж встановлення оті і крутим, якшо ти був на ЕММА того року то мав бачити чорна октавія РС з двома сабами побоках усь посередині і купа іншого, то це його і все його роботаantik писав:Pioneer, а где делаешь? и сколько стоить зашумить одну дверь?
так робота коштує в нього 600грн всередньому дві дверки повністю, але не просто по блясі СТП-шкою а спленом потім пластмави ітд.antik писав:Pioneer, а где делаешь? и сколько стоить зашумить одну дверь?
это мне нравитсяPioneer писав:робота коштує в нього 600грн всередньому дві дверки повністю
вот это и меня интересует, т.к. в А5 эта "бляха" на заклепках... если для чела это не проблем (высверлит, зашумит, на место присобачит) - значит еду к нему 100%Pioneer писав:але не просто по блясі СТП-шкою а спленом потім пластмави ітд
на фото А4 кузов !!!Vexler писав:твого друга на А5 часом не Андрій звати?
так А4 кузов і звати не АндрійVexler писав:Pioneer, твого друга на А5 часом не Андрій звати?
думаю що непроблема але льдина не зільвова такшо... якщо що то в ппantik писав:это мне нравитсяPioneer писав:робота коштує в нього 600грн всередньому дві дверки повністювот это и меня интересует, т.к. в А5 эта "бляха" на заклепках... если для чела это не проблем (высверлит, зашумит, на место присобачит) - значит еду к нему 100%Pioneer писав:але не просто по блясі СТП-шкою а спленом потім пластмави ітд
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей