англійці і німці піднімають трошки більше

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
дякую :)Vomont писав:ясно,тюнінг дороге задоволення. Цікаво було би з тобою проїхатися. Бажаю успіху.
стаю,після кого буду?RED_Spider писав:ставай в чергу
якщо перечитати цю тему то десь 5-7йVomont писав:стаю,після кого буду?RED_Spider писав:ставай в чергу
Про якій всі вкурсіalan писав:RED_Spider, я би тобі не радив з Vomontом їхати,в нього є один секрет
такий маленький... уліточний я б навіть сказав;)Denzzzil писав:шо там за секрет?
в нього є тема на бмв клубі. з картинками :)Denzzzil писав:шо там за секрет?
ну взагаліто цей допотопний це рідний інжектор ерески :) не я придумав його туда поставитиvovka писав:в нього є тема на бмв клубі. з картинками :)Denzzzil писав:шо там за секрет?
RED_Spider, я би викидав подалі той допотопний напівмеханічний інж. з турбою ліпше не ризикувати. смєсь має бути нормальна всюда, і кути тоже.
а січень туда ніяк не прикручується ?![]()
та мені всерівно хоть ракета від самольотаalan писав:RED_Spider, я би тобі не радив з Vomontом їхати,в нього є один секрет Vomont, вже бачив тести,дуже серйозно!
ну так це було 100 років назад. він морально застарів, просто недоотримаєш коней і програєш по розходуRED_Spider писав:ну взагаліто цей допотопний це рідний інжектор ерески
який ?RED_Spider писав:є інший комп посерйозніше січня
незовсім вона зарас жве своїм життям тобто забила заводитисьLyubomyr писав:RED_Spider, авто на ходу?
я вкурсі що він застарів :) з самого початку планувалося його позбутисяvovka писав:ну так це було 100 років назад. він морально застарів, просто недоотримаєш коней і програєш по розходуRED_Spider писав:ну взагаліто цей допотопний це рідний інжектор ерески![]()
який ?RED_Spider писав:є інший комп посерйозніше січнямегасквірт ? чи мотек ?
а які в нього переваги перед январьом ?RED_Spider писав:мегасквірт
ти наневно хотів написати 800 тисяч :)RED_Spider писав:Ford Orion 1984p
вона наїздила майже 80 тисяч не бита не гнила не мальована
ні я написав правильну цифруjurabike писав:ти наневно хотів написати 800 тисяч :)RED_Spider писав:Ford Orion 1984p
вона наїздила майже 80 тисяч не бита не гнила не мальована
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 11 гостей