Та хоть 5,0CORVETTE ZR-1 CE писав: Доречі ти ганявся з жигою з мотором до 2,0 л.?

Чисто моє ІМХО, любий (+-стоковий) жигуль "класика" більше 3-ох кусків - брєд.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Та хоть 5,0CORVETTE ZR-1 CE писав: Доречі ти ганявся з жигою з мотором до 2,0 л.?
CORVETTE ZR-1 CE писав: Та хоть 5,0 Щоб жига їхала так як середнячок з 2-літровим мотором (і керувалась не гірше, і гальмувала і т.д.) треба викинути з неї все і лишити тільки шильдик.
cdrom писав: cdrom написав:Якщо ЗАЗ - то гірші, бо то не машина.А хто то таке сказав? А ну пригадаємо швиденько чиї це слова?
cdrom писав: для мене шрот , це авто ЗаЗівського заводу. Я думаю розмова закінчена.
ти подумай про дріфт - це в останньому тренді, знайдеш тут однодумцівCORVETTE ZR-1 CE писав:Хочу для стріта. Шоб баланс між корчь і на каждий день . А дріфт, не думав.
во-во, я вже і назву придумав - VFTS teamA1 писав: команду створити ?
A1 писав: CORVETTE ZR-1 CE, як зробиш авто, з такою потужністю не думав дріфтом зайнятись, команду створити ?
"наш ответ НісмоДріфт " ?RULES писав: VFTS team
тонкоA1 писав:CORVETTE ZR-1 CE, як зробиш авто, з такою потужністю не думав дріфтом зайнятись, команду створити ?
Беху 318-320 возьме в Е 39
в мене бабушка на інвалідному візку за 11 їдеCORVETTE ZR-1 CE писав: . Моя , майже сток, їде 100 за 13,6
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей