Вас закрити на дві доби десь в залізний ящик - будете чемно терпіти ?BOXER писав:безобразні створінняrubilnik писав: Завжди ненавидів котів![]()

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Вас закрити на дві доби десь в залізний ящик - будете чемно терпіти ?BOXER писав:безобразні створінняrubilnik писав: Завжди ненавидів котів![]()
Liuskywalker писав: заліз , бо цікавий . Собака теж такий номер могла провернути , курка , хом'як чи інша живність
красавєц ! Дитину , яка напісяє тобі на диван теж так виховувати будеш ?rubilnik писав: Я його так приліпив що думав що на стіні трафаретка буде
а це хреновий показник якраз не коту , ІМХОrubilnik писав: коти то ппц, завжди лізуть в хату, на стіл коли ти хаваєш, і хренач його чи не хренач, йому пофіг
А може би нарешті прибив кота [цензура]rubilnik писав: коту зачот за то що не навалив на сидіння, хотя може би нарешті перешив салон
BOXER писав: Liuskywalker, не флуди, кашатнік
Коти люблять залізти куди не треба.rubilnik писав:Liuskywalker, в мене машина завжди стоїть з відкритим багажником коли я нікуди не їду, вже девятий рік, ще ніяка живність не залізала, хоть її дофіга. Я його так приліпив що думав що на стіні трафаретка будея дуже люблю тварин, но коти то ппц, завжди лізуть в хату, на стіл коли ти хаваєш, і хренач його чи не хренач, йому пофіг
коту зачот за то що не навалив на сидіння, хотя може би нарешті перешив салон
![]()
Карочі лишив машину з відкритими дверками і багажником і знов на братовій поїхали. Якщо не вивітриться то прийдеться робити повну мийку-хімчистку
rubilnik писав: на коврику шоферському так якби мужик наклав той звіздарас шерстяний собі в машині втикав.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей