Може і я ту наклейку ліпив..

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ото вже придуркувата політикаМалий писав:Так говорили за наклейки - ми їх ліпили завжди на всі авто, які заїжать у ремзону і будемо ліпити - такий порядок. Клієнт має право її здерти, але якщо Фольксваген стоїть без наклейки - ми хапнемо по шиї...
а я то думаю хто тоLyubomyr писав:їзда по Дрогобичі
О, мені якраз треба такі рамки з "НІКО". Мож є в когось??antik писав:на "НИКО" так когда-то свои номерные рамки крутили, не спрашивая хозяина хочет он того или нет =)
могу подарить от "Рік Авто" :)BAKS писав:О, мені якраз треба такі рамки з "НІКО". Мож є в когось??
Пардон за офф..
і встиг десь там мене зобачити :) Я досить швидко переміщався по місту.Nazarok писав:а я то думаю хто то
antik писав:на "НИКО" так когда-то свои номерные рамки крутили, не спрашивая хозяина хочет он того или нет =)
мене таке теж бісить, я ще розумію що при продажі нового авто ставлять рамки та наклейки, але потім під час обслуговування - зась. Ще якби було в договорі обумовлено про обовязковість рамок/наклейок, а так нехай за рекламу платять і я буду їздити з їхніми атрибутамиantik писав:раз клубные сняли и свои навесили - скандал был =)
+1weber писав:Ото вже придуркувата політика
на слідуючому ТО провір це перед оплатою ТО. поки не знімуть не плати :) для мене це якось дико виглядає.Lyubomyr писав:Ще якби було в договорі обумовлено про обовязковість рамок/наклейок, а так нехай за рекламу платять і я буду їздити з їхніми атрибутами
я тоже швидко переміщаюсьcat-yellow писав:і встиг десь там мене зобачити Я досить швидко переміщався по місту.
линзу поставить хотябы... а то на рефлекторе ездить - себя не любитьLyubomyr писав:всі фарбують фари в чорний з середини, а мені вже німці помалювати.І що то робити?Скучно
поржавantik писав:а то на рефлекторе ездить - себя не любить
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей