Так але на диво...все на місці....axel писав:Жесть... могло балку деформувати.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Так але на диво...все на місці....axel писав:Жесть... могло балку деформувати.
Набери мене завтра, підберемо тобі MotulM@sTeR писав:Доречі Яке масло порадиш для нього????
Чув,чув чув........що є Motul а є інші масла :) :) :) ......хороше масло. Також би цікавила ціна на Motul 4100 Turbolight 10W-40 для девєтки.......axel писав:підберемо тобі Motu
В мене в тій БМВ вихлопна взагалі якаьс дивна. Я вже її половину стесав ззаду.. Вона в мене переварена перероблена чорт. зна як....з різних машин певно....треба шось думати з тими пружинами. Вона в мене як сідає 2 людини ззаду ппц якм сідають.....AnGeL писав:я разок хондою тоже так попав на шивидкості, то коли вийшов дивитись на пошкодження, то руки трислись ппц, але всьо обійшлось мятинкою на вихлопній труб
І хай буде так і не інакше...Myself писав:хай той трабл буде найбільшим злом, що з машинкою сталось
бери універсальний бош тай будеш мати спокій .про китайський польський і тд можеш забути то гі-но рідкісне .і подивись яка в тебе система на двох насосах чи на одному .бо в мене один підвісний . ага брав я польський наїздив пару тисяч і він загудівM@sTeR писав:Новий оригінал коштує близько 150-200 долярів, на базарах тулять за 50 баксів без гарантії різних
незабувай вона має рухатись на салінблоках а не мертво прикручена інакше вся вібрація буде передаватися на кузовM@sTeR писав:як на мене то примітивне кріплення задньої балки до кузова. Але витримало більше 20 років..... :)
о то саме головне бо як рване то майже всі клапана гнеT5-R писав:ремні з роліками?
головне поміняти ремінь грм з ролікамиM@sTeR писав:Ремінь генератора також замінив бо був підуставший...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей