тобі не нада а мені стане в пригодіpikach00 писав:скажу [цензура] таке надаasteroid писав:ну і що скажете сударь???

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
тобі не нада а мені стане в пригодіpikach00 писав:скажу [цензура] таке надаasteroid писав:ну і що скажете сударь???
яка двд ішка була в машині таку й засунув для дємонстраціїMc писав:(плюс ще й якісь тупуваті москальські кіна показує
якщо надумаю робити повну шумку, то думаю харитись з тим щоб розібрати кришу не буде ніяких проблем, так як мав уже з цим справу. Ми Crush-у розбирали машину повністю і склали також повністюMc писав:щоб колись знову харитися з розбиранням салону і тд
гм, тяжко щось заперечити - бюджет треба пильнуватиasteroid писав:розраховував на той день зайві витрати
може тоді краще було якось в підголовник екран запхати, а то я щось не уявляю як можна там щось побачити з заднього сидіння проти денного світла.. хз, зрештою - "хазяин-барин"asteroid писав:я це робив для дитини
це якісний монітор, і там все прекрасно видноMc писав:я щось не уявляю як можна там щось побачити з заднього сидіння проти денного світла.
Я НЕ ІЗЗА того вцепив його наперед що тебе послухав, просто спереду він втопився повністю, а ззаду треба було б ставити той кончєний перехідник(пластмасовий дуже жахливий на вигляд, та ще й здоровенний такий що ппц)Crush писав:Ну нарешті!!! Не пройшло і півроку як монітор переїхав з багажніка на стелю)))) Прікольно получилось! Молодець шо послухав розумну людину на рахунок розташування.
П.С. Знайшов собі саб і усілок! Гатовсь до обезшумки кришки багажніка і ї..нини з сабом в бочину!!!
а от саме з цього ми і почнем!!! Взнай хто, де і за кіко то замутит!asteroid писав:а то заєбемся лінійки тобі випаювати
дешевше тобі буде майфун купитиCrush писав:Взнай хто, де і за кіко то замутит!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей