Danko писав:поза 10тисяч доларів...

Danko писав:машину я купив за 3,000доларів

п.с. цікаво яким би був результат якби таку суму зарядити в хонду

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Danko писав:поза 10тисяч доларів...
Danko писав:машину я купив за 3,000доларів
А скільки ж має коштувати нормальна машина? Якшо 3000 так дорого...AnGeL писав:Danko писав:поза 10тисяч доларів...![]()
Danko писав:машину я купив за 3,000доларів![]()
а шо ж так дорого???
п.с. цікаво яким би був результат якби таку суму зарядити в хонду
Щось ти загнувAnGeL писав:Danko писав:машину я купив за 3,000доларів![]()
а шо ж так дорого???
Kritik писав:А так таврон який наказує хонди))))
от най продасть обвіси, ламбо і всяку ту фігню, може нашкребе якраз 1500 зе, і зробить так шоб таврон виїхав з 13 сек, тоді ми мабуть будем внукам розказувати про таврона і про ДанкоFobos писав:Dimon, ще півтора куска зелених і бажання власника і той таврон виїжджає з 13.
Fobos писав:Dimon, ще півтора куска зелених і бажання власника і той таврон виїжджає з 13.
та будь хто.. а шо там заважає їхати 3000км ? колись і на 21 волгах їздили на море і нічо. просто то таврія.. ну такий тип машини.. ясно шо на фоні бмв там їхати незручно.. але якось люди їздять на тавріях і на вазах і на волгах , і на зілахPioneer писав:а тепер скажіть хто ризкне таврією вальнути туда і назад 3000км?
просто ті хонди вже професора на заводі зарядили. є ж і багато паражнякових хонд які нікуда неїдуть. аналогічно як і вази в стоці.AnGeL писав:просто з 15 і стокові хонди виїжджають, тому то якось так для мене..
та читайтеж не між рядками я маю наувазі не те що іменно на нтаврії це також машина я згідний я про те що наприклад на даній данковій таврії так званому бойовому драгстері думаю просто не доїдете бо полюбому щось станеться вот так як ти і написав потім дотягнули на тросі) я про це мав наувазі коли машина як дана повністю перероблена мотор не її купа снастів не від неї)vovka писав:та будь хто.. а шо там заважає їхати 3000км ? колись і на 21 волгах їздили на море і нічо. просто то таврія.. ну такий тип машини.. ясно шо на фоні бмв там їхати незручно.. але якось люди їздять на тавріях і на вазах і на волгах , і на зілахPioneer писав:а тепер скажіть хто ризкне таврією вальнути туда і назад 3000км?я от на днях 500км проїхав на вазі .. і нічо.. якби не тюнінгований компютор то ше би 500км своїм ходом проїхав (а так прийшлось на шнурку)
трошки тяжче чим на форді бо нема кондюка, не такі зручні сідушки, трохи шуму більше... але загалом нема ніяких проблем. сів та й їдеш.
![]()
просто ті хонди вже професора на заводі зарядили. є ж і багато паражнякових хонд які нікуда неїдуть. аналогічно як і вази в стоці.AnGeL писав:просто з 15 і стокові хонди виїжджають, тому то якось так для мене..
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей