Віталік!От я не розумію одного:для чого на свою дупу шукати пригод в вигляді заниження і 18 дисків,а потім тут читати ж ваші плачі:"Поїхав в Тернопіль,погнув диск.Ледве доїхав і т.д." Назло мамі морозити вуха чи що?Будуть у нас нормальні дорогі,то я перший буду занижатись.В тему про заниження:нещодавно по лінії опель-клуба до Львова приїжджала Омега 3,0 з Німеччини і з заниженням -30.Покатавшись по Львову,її власник сказав,що якби мешкав тут постійно,то ніколи в житті не занижався би.Ви хочете робити подвиги,то робіть.А я не хочу думати,чи проїду я той горбок,чи ні :)Vitalik-first писав:AntikvAr, +1от от,я теж не розумыю,нафіг то робити як Луав,Хардрайв,що тут гарного,уродство височенне але в обвісі...
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Моє Левенятко - Peugeot 406 2.0 SR
- luav
- Ім'я:Володимир
- Стать:чоловік
- Номер:BC5192AT
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
Re: Моє Левенятко - Peugeot 406 2.0 SR
luav, +1, коротко і ясно, а головне на всі 100 відсотків співпадає з моєю думкою і тим, чому я не роблю занижень.
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
Пиж класний, обвіс класний! Хтось каже, шо "ера обвісів" пройшла, але в такому виконанні пижик кльово дивиться 
Єдине шо - чуть задок опустити і задні диски ширші шолі
А взагалі класно, особливо враховуючи скільки пішло старань, нервів, бабла, часу і переписок в асці і скайпі

Єдине шо - чуть задок опустити і задні диски ширші шолі

А взагалі класно, особливо враховуючи скільки пішло старань, нервів, бабла, часу і переписок в асці і скайпі

Sad, but true.
- Myself
- Ім'я:Oleksandr
- Номер:ВС 0990 ВО
- Дякував (ла): 19 рази
- Подякували: 71 рази
- Контактна інформація:
Машина гарна вийшла однозначно - "автору" (Хрдрайву) зачОт однозначно за старання та відвагу 

"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра
Симон Петлюра
-
- Ім'я:Андрій
дорогі прибічники тракторів))
тут в когось підпис був шось типу "хочеш спорт - забудь про комфорт"
так вот, красота требует жертв
а без заниження красоти нема.. тому смислу обвісу нема.. а раз вже поставив, почав шось робити, так не треба зупинятись, треба чимось жертвувати, але зробити до кінця і так щоб всі акуелі від того як воно ніштяково стало!
тоді ще пропоную не знімати кульки з сідух в новій машині, нашо ? це ж не практично)) вони ж замажуться)))
кароче думаю поняли хід думок) взяв мяч то херач)))
тут в когось підпис був шось типу "хочеш спорт - забудь про комфорт"
так вот, красота требует жертв

а без заниження красоти нема.. тому смислу обвісу нема.. а раз вже поставив, почав шось робити, так не треба зупинятись, треба чимось жертвувати, але зробити до кінця і так щоб всі акуелі від того як воно ніштяково стало!
тоді ще пропоную не знімати кульки з сідух в новій машині, нашо ? це ж не практично)) вони ж замажуться)))

кароче думаю поняли хід думок) взяв мяч то херач)))

ЖИЗНЬ це є вєщь яка вася ніхто не поймe цієї вєщі і цю вєщь тяжко поняти ...
- Igor4ik
- Ім'я:Ігорко
)) це так само як натягують чехли, прикладом на велюр, ну це ж пісец, це ж комфорт для тебе,красота,зручність, не- треба натянути синтетику бо замажеться. Я розумію в стариш С класах мерседесів особливо на еспріті. стидно їздити на рідних сідушках)) в тому випадку чехли в поміч)Kost писав:тоді ще пропоную не знімати кульки з сідух в новій машині, нашо ? це ж не практично)) вони ж замажуться)))
сорі, може чуть не по темі але суть майже та))
- luav
- Ім'я:Володимир
- Номер:BC5192AT
Kost писав:дорогі прибічники тракторів))
Андрій!Розумієте в чому проблема:красота вона у всіх різна.І необов"зяково машина в обвісі і без заниження є негарна.Машина має бути в першу чергу гарною і практичною саме для її власник,бо все рівно знайдуться люди,яким не догодиш
Тепер відносно жертв:топікстартеру можна занизити машину і втулити туди 18 диски.Але заради чого?Щоб пару таких "поціновувачів" тут на форумі сказали вау як круто?А йому потім мучитись на такій машині по наших дорогах.Бо навіть незручністю їзду на 18 дисках з заниженням+обвіс по наших дорогах я назвати не можу.І думки Андрія про пневмопідвіску підтверджують хід моїх думок :)
- Mu$daY
- Ім'я:Вова
- Номер:ВС7779СТ
А ти на 18х дисках з заниженням їздив? Бо я шось вроді по тому самому місті катаюсь, але не шарю про шо то ти говориш? Комфорт не помінявся, диски просто так не гнуться і всюди я доїжаю....luav писав:Бо навіть незручністю їзду на 18 дисках з заниженням+обвіс по наших дорогах я назвати не можу
Ну а то шо скловолокно ніколи практичним небуло особисто я ше на минулій машині вкурив, ну але кожен ж хоче на своїх помилках вчитися

Реально єдиний свал для топікстартера то 18" диски, тому шо машина підніметься і тоді зазори в арках можна буде знищити повністю

Drifthooift
- Stuff
- Ім'я:Віталік
- Дякував (ла): 15 рази
- Подякували: 29 рази
- Контактна інформація:
luav, прикольно ти навчився перекручувати слова,то що я погнув диск то ще нічого не означає ібо я не їзджу ніби всрався з багажником капусти і дітьми тому моментами буває всяке і на тій дорозі ти би ще до Золочева не доїхав поки я би був за Тернополем,але,на жаль,ти бачиш лиш те що хочеш...
і я ніколи не нию і не плачу,ні я ні мої близькі так що вибирай вирази
+ я би хотів почути думку Андрія,мені здається що йому і самому це не подобається взагалі
Кост і Масдай +100500
і я ніколи не нию і не плачу,ні я ні мої близькі так що вибирай вирази

нє нє,треба лишити так щоби ти один єдиний сказав про то що це так практично і класноluav писав:топікстартеру можна занизити машину і втулити туди 18 диски.Але заради чого?Щоб пару таких "поціновувачів" тут на форумі сказали вау як круто?

+ я би хотів почути думку Андрія,мені здається що йому і самому це не подобається взагалі

Кост і Масдай +100500
количество слов не определяет качество речи...
- hrdrive
- Контактна інформація:
Хлопаки, всім дякую за горячу дискусію....скажу так - вигляд мені дуже подобається. і колеса більші ставити не буду через недоступність для мене цього. єдине "але" яке мене бентежить - це зазори між колесами і аркою.
реально погано...
але передній бампер має 15 см до підлоги....
не звичайних а з великим виступом...тому заниження передка намертво - це гибле діло...дупу можна присадити витком порізу,якраз відстань буде оптимальною, тобто арки і колеса на одній лінії - при цьому кліренс буде ше сприятливий. а от перід, повторюся щераз - хіба пневмо...бо їхати на ше -30 -40 мм з тим бампером реально нереально
визнаю, свого часу купив це все, бо мав інакші погляди. тоді б мені теперішній мій розум, було б все по іншому. але сталося як сталося. кидати я того не став, вирішив довести до кінця. ось що з того вийшло. нічо, практика є, досвід є, помилки зробив, навчився як не треба робити. буду старатися шось виправити. подивимся шо з того вийде.
всім дякую шераз, піс
реально погано...
але передній бампер має 15 см до підлоги....
не звичайних а з великим виступом...тому заниження передка намертво - це гибле діло...дупу можна присадити витком порізу,якраз відстань буде оптимальною, тобто арки і колеса на одній лінії - при цьому кліренс буде ше сприятливий. а от перід, повторюся щераз - хіба пневмо...бо їхати на ше -30 -40 мм з тим бампером реально нереально

визнаю, свого часу купив це все, бо мав інакші погляди. тоді б мені теперішній мій розум, було б все по іншому. але сталося як сталося. кидати я того не став, вирішив довести до кінця. ось що з того вийшло. нічо, практика є, досвід є, помилки зробив, навчився як не треба робити. буду старатися шось виправити. подивимся шо з того вийде.
всім дякую шераз, піс

INTE®©ULLE®™
-
- Ім'я:Андрій
вот іменно, йому потім не мучитись а самому тарчати яка машинка крута стане. а якшо буде мучитись, тоді нафіг таке робити, ставити обвіси, великі диски і тд. тут психологія має бути правильна перш за все)luav писав:топікстартеру можна занизити машину і втулити туди 18 диски.Але заради чого?Щоб пару таких "поціновувачів" тут на форумі сказали вау як круто?А йому потім мучитись на такій машині по наших дорогах.

ЖИЗНЬ це є вєщь яка вася ніхто не поймe цієї вєщі і цю вєщь тяжко поняти ...
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Це щось схоже на те, щоб зарядити двигун, щоб він їхав в рази краще, на десятки сил більше мав але споживав стільки ж пального а то і менше. Небуває такого, хочеш потужність більшу, вивалюй більше за пальне, хочеш красу, став обвіси і занижай машину.
Ford?
- cat-yellow
Вставлю свої 5 копійок
Я мав АЕЗ-и дорогі ппц на машині на 45-му профілі.
Їздив вроді акуратно, але бувало і "поки ти під Золочевом, я вже п"яний в Тернополі".
Результат - 3 диска лежить в гаражі. Від четвертого половинки.
Santoxxx мав подібно-великі диски і теж низький профіль, поки доїхав до Одеси - пішло спати 2 диска.
Висновок: ..бав я в рот ту красоту, щоб так страдало неоправдано портмоне; Зараз маю високий профіль, 16-ку. І тішусь. І диски цілі.
luav, є люди, які тебе підтримують - то я!
Я мав АЕЗ-и дорогі ппц на машині на 45-му профілі.
Їздив вроді акуратно, але бувало і "поки ти під Золочевом, я вже п"яний в Тернополі".
Результат - 3 диска лежить в гаражі. Від четвертого половинки.
Santoxxx мав подібно-великі диски і теж низький профіль, поки доїхав до Одеси - пішло спати 2 диска.
Висновок: ..бав я в рот ту красоту, щоб так страдало неоправдано портмоне; Зараз маю високий профіль, 16-ку. І тішусь. І диски цілі.
luav, є люди, які тебе підтримують - то я!
- hrdrive
- Контактна інформація:
cat-yellow, а в тебе які попердні були? ввжаю шо р17 на 225 на 45 (або 205 на 50) це ше оптимально для наших доріг 

INTE®©ULLE®™
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
в R17 225/45 висота гуми більше чим в моїх r16 205/45 !
наразі проблем з гумою немав. в тернопіль їздив, швидкість не перевищував. все нормально :)
з низьким профілем треба просто змінити стиль їзди.
наразі проблем з гумою немав. в тернопіль їздив, швидкість не перевищував. все нормально :)
з низьким профілем треба просто змінити стиль їзди.
- AntikvAr
- Ім'я:Микола Миколайович
- Номер:И8935ЛВ
cat-yellow, і що з того
? ну і катайся на своїх колесах щасливо і безвитратно на СТАНДАРТНІЙ тачці.

- cat-yellow
в мене були 245/45/Р17hrdrive писав:cat-yellow, а в тебе які попердні були? ввжаю шо р17 на 225 на 45 (або 205 на 50) це ше оптимально для наших доріг
- cat-yellow
не в обіду, але мені [цензура]..й на "стандартність" моєї тачки, бумер - він ах..єнний і без того всього вмєшатєльства, і на його стандартність дрочить добра половина ах..єнно "тюнігнованих" вазоводів (не в обіду самим вазоводам)AntikvAr писав:cat-yellow, і що з того? ну і катайся на своїх колесах щасливо і безвитратно на СТАНДАРТНІЙ тачці.
Так шо кожному своє!
- AntikvAr
- Ім'я:Микола Миколайович
- Номер:И8935ЛВ
cat-yellow, ну а я що мав на увазі?
Кожному своє !!!не не навязуй свою стокову думку людині яка вирішила перейти в тюнінг.
Кожному своє !!!не не навязуй свою стокову думку людині яка вирішила перейти в тюнінг.
- cat-yellow
AntikvAr, я і не думав нав"язувати,
а просто вставив свої 5 копійок
А пану Андрію порадив би чисто по дружескі - не виіопуйсі :) Буде бабло - буде красата, а поки шо - повір в тебе й так як є аXуєнчик ще той!
а просто вставив свої 5 копійок
+ хотів підтримати в дебатах luav-а, а то вас багато - він один.cat-yellow писав:Вставлю свої 5 копійок
А пану Андрію порадив би чисто по дружескі - не виіопуйсі :) Буде бабло - буде красата, а поки шо - повір в тебе й так як є аXуєнчик ще той!
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей