Наш ВАЗ-2108 сделает S$Rujuy писав:Діма, Наш WRX сделает S4

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Наш ВАЗ-2108 сделает S$Rujuy писав:Діма, Наш WRX сделает S4
И я ето никак понять не могу. И тема вроде о стоке авто должна быть, а тут уже авто с Азотом и Турбиной с кнопочкой. Короче надо сделать тему для ауди и для сравнения ёё со всеми автомобилями. Потому что здесь очень небольшая часть всего текста соответствует теме.Axmet писав:Діма, что за бред ты тут развел на 7 страниц?
какое отключение турбины?
какие субы?
какой азот?
Підтримую все що вищеLedokol писав:Єлє осилив)).....почитав про ту ауді, і думаю....нахрена я брав субару і вкладав в неї херову тучу грошей, якщо можна за 12к взяти машину з квотером 14с...зробити бітурбо)) і азот поставити))........знайшов характеристики цієї ауді2.2 S4 Turbo quattro дверей 5 2226 потужність230 макс швидкість235 (230) розгін до сотні7.1 (8.6) рік випуску1991 1994...навіть тільки врахувавши вагу машини, думаю після драгу власник машини буде дуже розчарований....ну і порадувала можливість відключання турбіни.....))))
Так просто сказано, як само-собою розумієтьсяДіма писав:Axmet,
Ладно буду на раллі виступати!
я чтото не понял, 2.2Т и V6? интересно что это за двиг такой. Если я не ошибаюсь, то у ауди 2.2Т пяти цилиндровый и 230 л.с. в стокеДіма писав:Машина 1992р випуску чорний колір кліма круіз тонована вся електрика вікон дзеркал сидінь +підігрів сидінь КПП6 ступінчата
проїхала 300 тисяч турбіну міняють на даний момент всі ремні натяжні також мотор V6 230 коней турбіна 1.5 бара повний привід включаєтся і виключаєтся. Може шось ше цікавить?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей